Kako do stana bez provizije?

Kako se u Srbiji sve više popularizuje preduzetništvo, uvezivanje zanimanja i dobra biznis ideja su samo preduslovi za dobar početak uspešnog poslovanja.

Kompanija City Expert je pokrenula inovativan način u posredovanju pri prodaji i izdavanju nekretnina. Osobe koje žele da kupe ili iznajme nekretninu, to mogu učiniti putem web sajta.

Era digitalne komunikacije nameće dinamičan tempo života. Prema poslednjim istraživanjima, internet u Srbiji koristi više od 4 miliona građana, tj. 55% stanovništva. Šest mladih osnivača ove kompanije su se dosetili da naprave web sajt sa najpreglednijom ponudom stanova na tržištu.

Osoba koja traži stan prvo može da pogleda nekretninu preko kvalitetnog videa koji se nalazi na sajtu, a koji stvara osećaj kao da se već tamo nalazite. Na sajtu se, takođe, može informisati o prosečnoj visini troškova i komunalija i pogledati celokupan enterijer.

Web sajt Cityexpert.rs služi za iznajmljivanje i kupovinu nekretnina bez provizije, a cene i uslovi postavljaju se od strane vlasnika.
Mladi stručnjaci u akciji

Kompanija City Expert je osnovana 2015. godine od strane šest mladih stručnjaka.

Poverenje vlasnika i zadovoljni korisnici su ono što ih motiviše da budu predani svom poslu, da opravdaju poverenje koje su stekli i nastave da pomeraju granice poslovanja u Srbiji.

Pošaljite/sačuvajte link ka ovom tekstu:

Ostavi komentar