“Immo Industry Group” (IIG) udvostručila rast poslovanja u 2007. godini

"Immo Industry Group" (IIG), vodeća evropska kompanija u oblasti industrijskih nekretnina prilagođenih potrebama klijenata, koja posluje i u našoj zemlji, objavila je da je u 2007. godini više nego udvostručila rast svog poslovanja.

Iz kompanije IIG kažu da planiraju još veći rast u 2008. godini, sa 19 izazovnih projekata u fazi sprovođenja i oko 40 aktivnih projekata koji se očekuju do kraja godine. U istom vremenskom roku se planira i otvranje novih 10 lokalnih ispostava u Rusiji, Azerbejdžanu, Belorusiji, Kazahstanu, Litvaniji i Turskoj.

Poslednjih godina kompanija IIG je, prema navodima iz saopštenja, izgradila jaku reputaciju vodeće evropske kompanije u oblasti "pametnih" industrijskih nekretnina prilagođenih potrebama klijenata, kako u samostalnim projektima, tako i u oblasti izgradnje industrijskih parkova.

Strateški potez kompanije IIG bio je udruživanje sa ruskom "Rostik Group", korporacijom koja posluje u oblasti restorana i nekretnina i koja je bila među sto najboljih ruskih kompanija na Forbsovoj listi. Zajednička kompanija, ImmoRosIndustry (IRI), u ponudi će imati pun paket vertikalno integrisanih i isplativih rešenja u oblasti nekretnina u Rusiji i ZND.

IIG je otvorila svoje predstavnišvo u Srbiji 2006. godine, u kojim rukovodi 10 menadžera, koji su trenutno angažovani na izgradnji industrijskog parka na površini od 11 hektara, 30 km severozapadno od Beograda, duž auto-puta E75.

Pošaljite/sačuvajte link ka ovom tekstu:

Ostavi komentar