Delta obnavlja sve kuće u ulici

Beograd - Kompanija Delta holding najavila je da će obnoviti jednu ulicu u Obrenovcu, gradu koji je najviše nastradao u nepogodi koja je proletos pogodila Srbiju.

Kako se navodi u saopštenju, Delta je donela odluku da pomogne stanarima obrenovačke ulice Save Kovačevića, u kojoj će obnoviti ili iznova izgraditi ukupno 17 stambenih objekata.

Precizra se da će Delta holding, preko svoje Delta fondacije, snositi u potpunosti troškove izgradnje četiri kuće i obnove 13 oštećenih stambenih objekata u ovoj ulici.

Reč je, kako se navodi, o porodičnim kućama starih Obrenovčana od kojih je najstarija izgrađena još dvadesetih godina, a najnovije početkom sedamdesetih godina prošlog veka.

Delta Fondacija je, ističe se, angažovala građevinske firme, obavljaće nadzor radova i po završetku izgradnje odnosno obnove, predaće kuće njihovim vlasnicima.

Radovi na otklanjaju posledica poplava počeće u ponedeljak, 4. avgusta, a završetak radova planiran je za početak oktobra, navodi se u saopštenju kompanije Delta holdinga u vlasništvu Miroslava Miškovića.

Pošaljite/sačuvajte link ka ovom tekstu:

Ostavi komentar