“Calix” planira izgradnju novog poslovno-komercijalnog objekta u Sremčici

Beogradska kompanija "Calix" planira izgradnju poslovno-komercijalnog objekta u Beogradskoj ulici u Sremčici.

Preparcijalizacija, lokacijska dozvola, idejno rešenje su završeni i sada smo došli do dela koji je vezan za najam ili prodaju objekta bez koga dalje ne želimo da idemo, kaže Ranko Kajganić, vlasnik kompanije "Calix" .

- Izgradnja objekta počinje onog momenta kada budu potpisani ugovori za 80% površina jer bi gradnja objekta bez unapred rešenog oblika finansiranja bila rizik.

Sve površine će, prema rečima našeg sagovornika, moći da se iznajme.

Prema Planu detaljne regulacije naselja Sremčica katastarska parcela na kojoj bi se gradio objekat pripada zoni "B"- komercijalne delatnosti (podzona "B1") u bloku 186. Idejnim rešenjem definisan je višefunkcionalni posebni poslovni kompleks dominantne komercijalne namene, sa šoping molom u prizemlju i suterenu.

- Prednost objekta je njegov položaj pošto sa ove strane grada ne postoje slični objekti zbog usitnjenih parcela i nerešenog imovinskog pitanja. Pešački i kolski pristup objektu je fantastičan pošto su autobuske stanice ispred objekta, a mogao bi da pokriva teritoriju sa oko 70.000 stanovnika - ističe Kajganić.

Vrednost investicije u novi objekat iznosiće oko 3 mil EUR.

Pošaljite/sačuvajte link ka ovom tekstu:

Ostavi komentar