Blok 67a:Promotivna prodaja stanova

Beograd - U velikom stambeno-poslovnom projektu na Novom Beogradu u bloku 67a privode se kraju tri stambene zgrade. Nedavno je počela i promotivna prodaja stanova.

Stambeni projekat u bloku 67a ubrzano realizuje prvu fazu, odnosno prve tri stambene zgrade u okviru šireg kompleksa kombinovane namene.

Čitav kompleks nazvan “ABlok” podrazumeva 6 stambenih zgrada sa 20 lamela i jednim poslovno-hotelskim objektom.

Realizacija je počela u martu ove godine, a izgradnja objekata prve faze napreduje krupnim koracima. Posebno je primetno da se ovaj blok gradi u obe smene i pod reflektorima kada padne mrak, što je danas postala prava retkost na gradilištima.

Prvi utisak kada se dođe na gradilište ostavlja uredno gradilište. Najviše se napredovalo na objektu B, odnosno ugaonoj zgradi na severo-istočnom delu placa, a radovi se paralelno izvode i na dve centralne lamele (označene kao C i D). Ispod objekata nalazi se podzemna parking etaža, a u prizemlju su planirani komercijalni sadržaji. Stambene lamele u objketu B imaju 6 spratova i potkrovlje, dok su “kockice” u sredini bloka niže za jedan sprat.

Zgrade koje se trenutno grade u prvoj fazi imace 296 stanova, 27 lokala i 246 podzemnih garažnih mesta. Kupcima će biti dostupni stanovi u raznim strukturama, sa površinama od 25 do 134 m2. Investitor je Deka Inženjering, dok radove izvodi “Exing B&P”, koji je nedavno završio rekonstrukciju hotela “Crowne Plaza”. Izvođač je pružio čvrste garancije da će svi radovi u prvoj fazi biti gotovi do Aprila 2015.

U tom kontekstu, nedavno je počela i promotivna prodaja stanova, a na placu je u pripremi i izložbeni salon u kome će svi moći da se informišu o detaljima projekta i vide pokazni stan sa uzorcima enterijera. Sada već može da se potvrdi da će elementi enterijera biti rađeni u saradnji sa renomiranim proizvođačem Vileroy & Boch, što je još jedan kuriozitet ovog bloka.

Pošaljite/sačuvajte link ka ovom tekstu:

Ostavi komentar