BG: Luksuz u centru i za 20 EUR dnevno

Pored cene, presudan faktor je komfor i veća sloboda, danas je moguće je pronaći "stan na dan" na veoma dobrim lokacijama u Beogradu, za ne veliki novac.

Cene su niže ukoliko se stan iznajmljuje na više dana, a turisti najčešće biraju stanove u centru grada. Tako je u ponudi "luksuzni jeftini apartman" na Vračaru, tik uz Hram Svetog Save. Stan je jednosoban (37m2) i može da ugosti četiri osobe, a za dan je potrebno izdvojiti od 20 evra za dnevni boravak.

Isti vlasnik, za isti novac nudi i stan na Dedinju, ulici Kneza Miloša, pa je očigledno da je iznajmljivanje stana na dan unosan biznis, jer se cene iznajmljivanja kreću i do 50 evra na dan.

Ponuda na Vračaru je velika, pa tako možete pronaći i apartman u ulici Svetog Save, površine 30 kvadratnih metara, a cena se kreće od 30 do 40 evra u zavisnosti od dužine boravka. Vlasnik kao prednost ističe lokaciju, komfornost i luksuznu opremljenost.

Preko puta Tašmajdanskog parka nalazi se i potpuno renoviran stan od 30 kvadratnih metara, za koj idnevno trebate da izdvojite 20 evra, međutim ukoliko se iznajmljuje na samo jedan dan cena je 5 evra više.

Idealna lokacija za turiste koje dolaze u Beograd je i stan u ulici Kneza Miloša, kod Londona i Beograđanke, jer se u blizini nalazi veliki boj znamenitosti glavnog grada. Za ovaj stan od 45 kvadratnih metara potrebno je izdvojiti od 30 do 50 evra, u zavisnosti od dužine boravka.

A za ljubitelje Dorćola, tu je apartman od 40 kvadratnih metara po ceni od 40 evra na dan. Vlasnik kao glavnu pogodnost navodi lokaciju, koja je na desetak minuta hoda od centra grada.

Pošaljite/sačuvajte link ka ovom tekstu:

Ostavi komentar