Beograd dobija “bliznakinje”

Poslovni objekat "Savograd", čija se gradnja na Novom Beogradu kod "Sava centra" privodi kraju, imaće površinu od oko 35.000 kvadratnih metara poslovnog prostora, koji je namenjen za iznajmljivanje predstavništvima stranih kompanija.

Ta savremena poslovna celina A klase, koju gradi kompanija "CA Immo", sastoji se od dve zgrade bliznakinje, koje su na nižim spratovima međusobno povezane dvospratnim mostom. U poslovnom objektu, koji je smešten na levoj obali reke Save, u novobeogradskom bloku 20, svaka od kula imaće površinu oko 10.000 kvadratnih metara, kako piše Blic.
Osim u prizemlju zgrade, poslovni prostor će biti raspoređen na osam nivoa, dok su garaže sa oko 390 mesta za parkiranje napravljene na dva nivoa i moći će automatski da se provetravaju.
U prizemlju zgrade će se nalaziti i maloprodajni prostor i četiri savremena lifta- dva u svakoj kuli za po osam osoba, nosivosti 630 kilograma, kao i dva za 12 osoba. U zgradi će biti i restoran sa oko 300 mesta, u kome će se pripremati hrana za zaposlene.
Kancelarijski prostor zadovoljavaće visoke svetske standarde, a svaki zakupac moći će svoj prostor da zaokruži gips-kartonskim pregradama, koje imaju dobru zvučnu izolaciju. Objekat će biti opremljen kvalitetnom zvučnom i termičkom izolacijom, kao i savremenim grejanjem, hlađenjem, klimatizacijom, a biće obezbeđena i kompjuterizacija i televizijska kontrola zgrade.

Pošaljite/sačuvajte link ka ovom tekstu:

Ostavi komentar