Beograd danas dobija još jedan hotel

U novom hotelu biće otvoreno više od 100 novih radnih mesta a investitor je kompanija PSP-FARMAN.

Hotel će poslovati po visokim svetskim standardima i zahtevima čuvenog hotelskog operatera Meriot Internešnel, koji upravlja sa 4.200 hotela širom sveta.

Kako su saopštili predstavnici hotela, gradnja je završena u rekordnom roku od 14 meseci a u radovima je učestvovalo 169 firmi.

Hotel je smešten u centralnom gradskom jezgru Beograda, u neposredoj blizini Trga Republike, između Narodnog pozorišta i Narodnog muzeja.

Pored ekskluzivne lokacije, objekat odlikuju unikatna arhitektonska rešenja, kako fasade, tako i čitave konstrukcije, kao i inženjerski sistemi koji doprinose energetskoj efikasnosti i funkcionalnosti.

Hotel se prostire na osam etaža i dve podzemne koje su iskorišćene za parking i smeštaj savremene tehnike.

Kategorizovan je za četiri zvezde, rapolaže sa 114 soba i apartmana visokog dizajna, salom za sastanke, teretanom i "signature" restoranom i lounge barom Credo.

Enterijer obogaćuje kolekcija savremene srpske umetnosti pod nazivom "Refleksija", i čine je 28 umetničkih dela koji su u konkurenciji od preko 20.000 radova odabrani da krase novootvoreni hotel Meriot u Beogradu.

Kolekcija je rezultat ideje investitora da pruži i novi gradski izložbeni prostor u Beogradu i podstakne stvaraoce iz oblasti savremene umetnosti, dizajna, arhitekture i novih tehnologija, navedeno je u saopštenju.

Pošaljite/sačuvajte link ka ovom tekstu:

Ostavi komentar