A Blok – Udoban život

U srcu Novog Beograda, završena je izgradnja prve faze stambeno - poslovnog kompleksa A Blok. 290 moderno projektovanih stanova očekuje svoje prve stanare u aprilu ove godine. Odlična organizacija, podržana efikasnošću izvođača radova na objektu, zaslužna je za realizaciju završetka prve faze pre datih rokova.

Novi Beograd, Blok A

Novi Beograd, Blok A

U projektovanju je primenjen savremen koncept unutrašnje organizacije stanova, sa svetlim prostorijama i kvalitetnom završnom obradom. U izboru opreme i vrhunskih materijala, izdvajamo sanitarije visoke klase Villeroy & Boch, italijansku keramiku Marazzi, stolariju Profilati u kombinaciji aluminijum - drvo, hrastov parket prve klase, protivprovalna sigurnosna vrata i italijansku unutrašnju stolariju. Jedinstvena samoventilirajuća fasada austrijskog proizvođača Fundermax jedna je od komponenti koja je A Blok-u obezbedila epitet premium mesta za život.

U kompleksu su zastupljeni stanovi svih struktura, od garsonjera do petosobnih, dok poseban ekskluzivitet predstavljaju penthausi i stanovi u prizemlju sa sopstvenim baštama. U atrijumu dominira zelenilo, dok je komercijalni prostor u prizemlju prilagođen potrebama budućih stanara. Dečije igralište i zelene oaze predviđene su za porodični odmor i druženje. Parkiranje je regulisano podzemnom garažom obezbeđenom video nadzorom.

Visoka energetska efikasnost objekta ostvarena je kroz upotrebu savremenih materijala u gradnji i obezbeđuje uštedu i udobnost stanovnicima kompleksa.

Svi stanovi su opremljeni IP infrastrukturom poslednje generacije i video nadzorom koji se može prilagoditi individualnim potrebama stanara.

Organizovano upravljanje i održavanje kompleksa povereno je renomiranoj kompaniji City Facility.

Počeli su radovi na izgradnji novih 230 stanova i 13 lokala. Kao i u prvoj fazi, projektovani su stanovi svih struktura od 30 do 170 kvadrata sa mogućnošću kupovine parknig mesta u podzemnoj garaži. Pored modernog dizajna u izgradnji se primenjuju najviši standardi i ekološki materijali. Planirano je da novih 230 stanova bude useljivo u proleće 2016. godine.

Pošaljite/sačuvajte link ka ovom tekstu:

Ostavi komentar