Banke i stanove u Novom Sadu prodaju za oko 20.000 evra

Od davnina se zna da kada nečija imovina ode na doboš, onda je on zaista propao zbog dugovanja. Mnoge banke u Srbiji, na osnovu Zakona o hipoteci, prodaju imovinu dužnika koji iz raznoraznih razloga ne mogu da vraćaju kredite, a informaciju o nekretninama objavljuju na sajtu „Doboš“. Onaj ko u ovom trenutku ima novca, može od banaka za pristojnu cenu, a često i veoma malu, kupiti dobre nekretnine.

Tako Kredi agrikol banka putem aukcijske prodaje nudi porodičnu stambenu zgradu sa zemljištem u Staparu za 12.900 evra. Za taj novac dobija se porodično imanje koje čine dve porodične stambene zgrade s pripadajućim zemljištem, a površina jedne zgrade je 62 kvadratna metra, a druge 173, dok je površina zemljišta 818 kvadrata. Ta banka prodaje i poslovni prostor u Novom Sadu, površine 83 kvadratna metra, za 37.350 evra. Objekat se nalazi u Tekelijinoj 14. Ona prodaje i porodičnu stambenu zgradu u Kaću za 36.375 evra. Zgrada ima podrum, prizemlje kompletno opremljeno, prvi sprat s tri sobe, kupatilom i sobom. Površina kuće je 108 kvadratnih metara.

Eurobanka za svega 7.689 evra, po principu javnog nadmetanja u zgradi sudske jedinice Inđija, prodaje poslovni prostor u Inđiji od 26 kvadrata. Javna prodaja je 15. septembra. Ista banka prodaje i porodičnu stambenu zgradu i zgradu metaloprerađivačke industrije u Novoj Pazovi povišine od 1.141 kvvadratni metar za 133.290 evra. Prodaja te nepokretnosti obavlja se putem usmenog javnog nadmetanja, a zakazana je za 22. septembar. Ta banka prodaje i za samo 1.498 evra porodičnu stambenu zgradu u Sremskoj Mitrovici. Porodična kuća ima 95 kvadrata i pomoćnu zgradu. Drugo javno nadmetanje zakazno je za 27. avgust.

Onaj ko ima novac za 32.058 evra može pazariti porodičnu stambenu zgradu i njivu 1. klase u Sremskoj Mitrovici, koju na prodaju nudi Prokredit banka. Porodična stambna zgrada ima 54 kvadrata, pomoćni objekat 39, a zemljište uz zgradu jedan ar i 67 kvadratnih metara. Njiva je prve klase i ima jedan ar i 51 kvadratni metar. Javna prodaja je 25. septembra. Ista banka putem javne prodaje nudi i porodične stambene objekte i njivu 1. klase u Silbašu, kod Bačke Palanka, za svega 3.610 evra. Reč je o objektima površine 47 i 73 kvadrata, kao i pomoćnim objektima od 12 i 62 kvadratna metra. Zemljište uz zgradu objekata je 5 ari. Njiva prve klase ima 2 ara i 68 kvadratnih metara. Prodaja putem usmenog javnog nadmetanja zakazana je za 14. oktobar u Osnovnom sudu u Bačkoj Palanci.

Kao hit-ponuda na ovom sajtu objavljen je i oglast OTP banke za prodaju poslovne zgrade u Novom Sadu. U njenom prizemlju je hala koja ima 662 kvadrata, a na spratu kacelarijski prostor od 200 kvadrata. Poslovni prostor u Novom Sadu nudi i Sosijete ženeral banka. Za 15.871 evro prodaje se poslovni prostor od 37 kvadrata u Cara Dušana. Sberbank Srbija, na osnovu Zakona o hipoteci, prodaje jednoiposoban stan u Novom Sadu, u centru grada – Ćirpanova ulica, za 33.000 evra. Stan ima 38 kvadrata. Ista banka u Novom Sadu prodaje i stan od 100 kvadrata u Rumenačkoj ulici za 55.000 evra. Po drugi put OTP banka prodaje trosoban stan u Novom Sadu od 81,24 kvadrat u Fruškogorskoj ulici za svega 19.924 evra. Javna prodaja je 12. avgusta. Za 28.896 dinara može se od Sosijete ženeral banke kupiti porodična stambena zgrada u Petrovaradinu, na osnovu izvršnog sudskog postupka. Kredi agrikol banka, na osnovu sudske prodaje, nudi trosoban stan u Novom Sadu od 81 kvadratnog metra za 21.760 evra, a nalazi se na Novom naselju u Ulici Stojana Novakovića.

Bogate ponude za mnoge vojvođanske gradove

Na sajtu „Doboš“ može se videti ponuda banaka za prodaju kuća, stanova, stambenih zgrada, poslovnog prostora, poljoprivrednog zemljišta, njiva u Pančevu, Kanjiži, Irigu, Subotici, Sremskoj Mitrovici, Pećincima, Čoki, Čenti, Rumi...

Pošaljite/sačuvajte link ka ovom tekstu:

Ostavi komentar