Novi kvalitet života u srcu Beograda

aparatmani-1„Galerija apartmani“ u Francuskoj 50 su dobra prilika za stanovanje, poslovanje, ali i investiranje

Imajući u vidu dinamičan životni stil zahtevnih stanovnika Beograda, kompanija Ocean Atlantic International osmislila je i realizovala novi koncept komfornog i udobnog življenja u stambeno ­ komercijalnom kompleksu ”Galerija apartmani“.

Novi pristup koji ova kompanija uvodi na tržište Srbije je koncept prodaje - “one point sale“ čime kupci ostvaruju značajnu uštedu vremena i novca. Naime, Ocean Atlantic International obavlja za kupce sve administrativne poslove u vezi kupovine stana ili poslovnog prostora i nudi posebne uslove za uređenja stana. Tim stručnjaka pomaže kupcima da odaberu stan ili poslovni prostor shodno svojim potrebama, kao i da u dogovoru sa bankama sa kojima kompanija sarađuje dobiju kredit po najpovoljnijim uslovima.

Budućim stanarima kompleksa „Galerija apartmani“biće omogućena i pomoć u opremanju prostora po povoljnijim uslovima uz podršku partnerskih firmi za prodaju nameštaja i bele tehnike. Objekat u Francuskoj ulici broj 50, u srcu starog Dorćola, na samo 800 metara od Trga Republike biće useljiv u oktobru 2009. godine. Ideja investitora je, ne samo da ulepša izgled Dorćola, već i da očuva njegov karakterističan gradski šarm.

Objekat ”Galerija apartmani“ sastoji se od stambenog, prodajno-poslovnog i parking prostora u podzemnim garažama na tri nivoa. Stanovi su različite veličine (od 25 pa do 150 kvadratnih metara), funkcionalnog i modernog dizajna, specifične strukture sa mnogo otvorenog prostora, velikim staklenim površinama sa maksimalnom količinom dnevne svetlosti i panoramskim pogledom na Dunav i grad. Primenjeni su visoki standardi završne obrade uključujući italijansku keramiku i sanitarije, odličan parket, aluminijumsku stolariju kao i mnogo drugih detalja završne obrade na najvišem nivou. Svaki stan poseduje ISDN telefonsku liniju, kablovsku televiziju, internet priključak, kao i povezanost na sistem daljinskog grejanja. Posebnu ponudu čine penthaus apartmani različite veličine od 58 do 150 kvadratnih metara sa jedinstvenim pogledom na Dunav, privatnim krovnim baštama...

Roditelje će svakako obradovati što je u planu izgradnja parka sa igralištem za decu i zelenom površinom u okviru kompleksa.

U sklopu Galerija apartmana nalazi se i poslovni prostor na prvom spratu veličine od 1.130 metara kvadratnih i visine od 3,8 metara, koji se može kupiti u celosti ili u veličini po želji kupca, i naravno u potpunosti prilagoditi potrebama poslovanja Čitav stambeno-komercijalni kompleks poseduje recepciju, obezbeđenje tokom 24 časa, video nadzor, alarmni sistem i profesionalno održavanje zgrade.

„S obzrom na lokaciju, kvalitet izgradnje, kreditne mogućnosti banaka i ekonomsku situaciju u zemlji, „Galerija apartmani“ predstavljaju dobru priliku za plasman finansijskih sredstava u siguran projekat visokih standarda. Objekat u Francuskoj je atraktivan, pa se očekuje da će vrednost kupljene nekretnine u dužem vremenskom periodu biti sačuvana i tokom vremena uvećana”, ističe Aleksandar Zavišić. generalni direktor kompanije Ocean Atlantic, International za Srbiju.

Pošaljite/sačuvajte link ka ovom tekstu:

Ostavi komentar