Očuvanje vrednosti nekretnina – Usluge austrijske kompanije “first facility” i na tržištu Srbije

U poslednjih nekoliko godina uspešno upravljanje imovinom je postalo složen izazov. Na osnovu brzog razvoja tržišta nekretnina u zemljama regiona centralne i istočne Evrope, povećana je i potreba za uslugama "facility managementa", pa je kompanija "first facility GmbH", sa sedištem u Beču, 2005. započela uspešno širenje van granica Austrije osnivanjem predstavništva u Bugarskoj, Hrvatskoj, Rumuniji, Mađarskoj, a 2009. i u Srbiji.

Osnovana 1984, "first facility GmbH" stekla je status pionira u razvoju "facility managementa" u Austriji. Danas "first facility GmbH", sa upravnim odborom na čelu sa generalnim direktorom mr inž. Gerhardom Haumerom i finansijskom direktorkom Sussane Schindler, je prvoklasno pozicionirana kompanija u Austriji u domenu svojih usluga, a taj status je opravdala i u zemljama centralne i istočne Evrope.

Za dve godine rada u Srbiji, "first facility" d.o.o. pruža svoje usluge "property" i "facility managementa" na dva poslovna objekta u Beogradu - "Sava Business Center" i "West end Business Center".
Prilika za istinski održiv pristup

(West end Business Center)

U poslednjih nekoliko godina uspešno upravljanje imovinom je postao složen izazov. Primenjujući veliko iskustvo i širok spektar referenci za aktivno stvaranje prilika, "first facility" ima centralnu figuru u očuvanju vrednosti nekretnine svakog klijenta.

Spektar usluga firme "first facility" obuhvata i savetovanje i planiranje u svakoj fazi korišćenja, upravljanje imovinom (tehničko, komercijalno, infrastrukturno upravljanje) i životnog ciklusa predmetnog objekta (rekonstrukcija, konverzija).

- Korišćenje znanja i posvećenosti predstavlja osnovu za održivi razvoj imovine klijenta. U tim procesima vrednost njihovih nekretnina na dugoročnom planu biće sačuvana i uvećana. Firma "first facility" kombinuje inteligenciju, posvećenost i znanje kako bi ponudila portfolio usluga prilagođen upravo klijentovim individualnim potrebama i željama - navode u kompaniji "first facility".

Kao 100% ćerka kompanija EVN AG-a, poslovna grupacija "first facility" dodatno poseduje veliko iskustvo u energetskom sektoru i u sektoru zaštite životne sredine.

Obim usluga koje "first facility" pruža, zasniva se na potrebama i zahtevima potencijalnih klijenata, vlasnika imovine kao i na željama i potrebema potencijalnih zakupaca. U svemu, nudi se potpuna sigurnost profesionalnih rešenja.

Pošaljite/sačuvajte link ka ovom tekstu:

Ostavi komentar