BEOGRAD NA VODI Najskuplji kvadrat 3.000 evra sa porezom

Kvadrat stambenog prostora u “Beogradu na vodi”, za koji je juče postavljen kamen temeljac, koštaće od 2.500 do 3.000 evra sa porezom.

Prva lopata udarila je po tlu na kome je planirano da nikne poslovno-stambeni kompleks “Beograd na vodi“, a premijer Srbije Aleksandar Vučić i direktor kompanije “Igl hils” Muhamed Alabar postavili su kamen temeljac za gradnju prve dve stambene zgrade i svečano su otvorili Sava promenadu.

Dve stambene kule imaće 296 stanova, odnosno oko 60.000 kvadratnih metara, a prodaja stanova, po principu registracije zainteresovanih za kupovinu, počinje 3. oktobra. Stanovi će biti jednosobni, dvosobni i četvorosobni. Cena najjeftinijeg kvadrata biće 2.500 evra, dok će kvadrat stanova sa pogledom na reku koštati 3.000 evra.

Osim toga, “Beograd na vodi” dobiće i novi hotel iz lanca „Sent Bridžis“ koji će se nalaziti unutar najviše kule ovog naselja, koja će ujedno biti i najviša zgrada u Srbiji. U okviru kule će, osim hotela i stanova biti i vidikovac s kojeg će se pružati pogled na ceo grad.

Direktor „Igl hilsa“ Muhamed Alabar izjavio je da je taj projekat pravi dragulj i da se sada otkriva tek jedan njegov deo.

- Imamo isti cilj - da promenimo ovaj ambijent i da Beograd i Srbija napreduju. Ovo nije projekat samo za one koji će u njemu živeti, već za sve građane Beograda i Srbije koji će ovde dolaziti da se zabave, provedu, trguju, rade ili jednostavno samo uživaju u reci - rekao je Alabar.

Prema njegovim rečima, svaki grad mora da ima ekonomski centar, a razvoj obale biće pokretač razvoja Beograda tako što će privući investicije, podstaći turizam, biznis...

Pošaljite/sačuvajte link ka ovom tekstu:

Ostavi komentar