Mirijevo dobija novi stambeni kompleks

U beogradskom naselju Mirijevo 3 napreduje izgradnja novog stambenog kompleksa - „Dva javora“. Do kraja godine, u planu je završetak prve faze, odnosno prve zgrade, koja će imati 28 stanova.

Mirijevo dobija nov stambeni kompleks-1209

U drugoj fazi biće izgrađene još dve zgrade, sa 56 stambenih jedinica. Završetak tih radova očekuje se u februaru 2019.

Investitor projekta „Dva javora“ je kompanija HomeWork Development Beograd, a projekat se finansira iz kredita Mirabank, banke iz UAE. Ovaj stambeni kompleks je prvi projekat stanogradnje koji Mirabank finansira u Srbiji.

Kako u HomeWork Development objašnjavaju u eKapiji, s obzirom na to da kompleks ima obezbeđeno puno projektno finansiranje Mirabank (uz superviziju međunarodne konsultantske kompanije Mace Group), tempo gradnje neće zavisiti od prodaje stanova. Projekat je urađen u saradnji poznatog moskovskog biroa Portner Architects i beogradskog biroa MVArch. Izgradnja je poverena građevinskoj firmi Samex, sa višegodisnim iskustvom u stambenoj izgradnji.

- U prvu fazu izgradnje uloženo je 900.000 EUR. Orjentisani smo na kreditne kupce, koji stanove mogu pazariti tek nakon izgradnje 80% objekta, što očekujemo u oktobru. Prosečna cena kvadrata je 1.140 EUR sa PDV-om, uz šta dobijate i ostavu - kaže za eKapiju direktor HomeWork Development Miloš Stojanović.

Kompleks „Dva javora“ opremljen je uvoznim liftovima marke Kleemann, savremenog dizajna. Svi stanovi imaju podrumske ostave, opremljeni su najkvalitetnijim završnim materijalima - klasičnim hrastovim parketom prve S klase, španskim keramičkim pločicama Geotiles prve klase, kao i uvoznim sanitarijama. Plafoni su visoki 2,75 metara, a grejanje je centralno. Kompleks je projektovan po najnovijim standardima štednje energije, što potvrđuje i pasoš energetske efikasnosti.

Pošaljite/sačuvajte link ka ovom tekstu:

Ostavi komentar