Za opremanje stana od 60 kvadrata, najmanje 1.000 evra

Posetioci ovogodišnjeg sajma nameštaja mogu po sniženim cenama koje čak idu i do 60 odsto da opreme stan kvadrature od 60 kvadrata za oko 1.000 evra.

Tokom sajma nameštaja, možete iskoristiti odobrene akcije i popuste, pa tako za opremanje dnevne sobe, kuhinje sa trpezarijom, spavaće i dečje sobe, potrebno je oko 120.000 dinara.

Najveći sajamski popust odobrila je kompanija “Forma ideale” koja je nakon pet godina ponovo izložila svoj proizvodni program na sajmu.

- Ove godine slavimo 20 godina postojanja, pa smo odobrili sajamski popust od 60 odsto - kaže Aleksandar Ruždesković iz ove kompanije.

U proseku ugaona garnitura može da se nađe po ceni od 35.000, kuhinja za 10.990, krevet sa dušekom i podom je oko 24.000, orman 9.900, kuhinjske stolice 4.130, trpezarijski sto košta 14.990, a dečja soba se može kupiti po ceni od 17.530.

Na štandu “Matis” nameštaja najveće interesovanje je za kožnu ugaonu garnituru punjenu perijem i silikonom.

- Izuzetno je udobna jer se oblikuje prema telu i što je najbitnije nema uleganja nakon dužeg korišćenja, već zadržava svoj oblik upravo zbog elastičnosti perija - kaže Vesna Kodžopeljić iz ove firme.

Koliko se novine redovno uvode u svet nameštaja govori i to što možete kupiti kuhinju, a njene delove otvarati dalijnskim upravljačem.

Zoran Ostojić iz firme “Drvo promet plus” napravio je kuhinju koja olakšava domaćicama snalaženje, pa tako samo jednim potezom - pritiskom na prekidač mogu da otvore kuhinjske elemente.

- Trudim se da iskoristim svaki deo kuhinje, i da svaki santmetar bude funkcionalan - kaže Ostojić.

Koliko nameštaj može da bude funkcionalan pokazuje i soba koja se jednim potezom pretvara u krevet za spavanje, a par sekundi kasnije u radni sto.

Nakon 27 godina na sajmu se ponovo predstavila kompanija “Simpo”.

- Odobrili smo popust od pet odsto na novu kolekciju, koju smo predstavili na sajmu, dok je ostali nameštaj, u našim poslovnicama tokom trajanja sajma snižen od 20 do 60 odsto - kaže Jovana Nesić.

Na sajmu je predstavljena garnitura “Baron” koja košta 605.000 dinara.

Sajam traje do nedelje, radno vreme u subotu i nedelju je od 10 do 20 časova.

Cena karte je 300 dinara, za grupne posete 200, dok parking košta 100 dinara po satu.

Pošaljite/sačuvajte link ka ovom tekstu:

Ostavi komentar