Vojvođanska banka snizila kamatnu stopu i naknade na stambene kredite

Vojvođanska banka saopštila je da je snizila kamatnu stopu i naknade za obradu stambenih kredita osiguranih kod NKOSK tako da sada nominalna kamatna stopa iznosi 6M euribor +4,65% (EKS od 5,19%) bez obzira na iznos kredita. Naknada za obradu zahteva kredita smanjena je sa 1,5% na 0,95% od iznosa kredita.

- Prepoznali smo potrebu da klijentima u određenoj meri umanjimo ukupne troškove koji prate stambene kredite, a koji su nedavno uvećani uvođenjem naknada za notare. Ovim značajnim umanjenjem kamatne stope i naknade za stambene kredite osigurane kod NKOSK, želimo da stambene kredite učinimo dostupnim što širem krugu građana koji žele sebi da obezbede stambeni prostor – kaže Đorđe Đorđević direktor funkcije Proizvodi i segmenti stanovništva u Vojvođanskoj banci.

Krediti se odobravaju u iznosu do 200.000 EUR u dinarskoj protivvrednosti sa rokom otplate do 30 godina.

Građani koji nameravaju da reše svoje stambeno pitanje kupovinom stana na kredit, u Vojvođanskoj banci mogu dobiti predodobrenje kredita bez unapred odabrane nekretnine. Za stambene kredite mogu da apliciraju državljani Srbije koji žive i rade u inostranstvu, kao i strani državljani koji žive i rade u Srbiji, za sve klijente važi da nemaju obavezu uzimanja životnog osiguranja, dodaje se u saopštenju banke.

Pošaljite/sačuvajte link ka ovom tekstu:

Ostavi komentar