Uz stan i privatni velnes centar – “Royal” apartmani na Dedinju prve stanare primaju na proleće 2011. godine

Iako je završetak izgradnje prvobitno planiran za kraj ove godine, po svemu sudeći objekat "Royal Apartmants" prve stanare primiće u aprilu 2011. Investitor "Bomex holding" ponudio je 21 stan vrhunskog kvaliteta, površina od 130 m2 do 205 m2, kao i penthouse apartmane od 210 m2 do 236 m2.

Kako za "eKapiju" kaže Tamara Krpović iz kompanije "Colliers International", koja je eksluzivni zastupnik za prodaju ovih apartmana, vlasnike je dobilo već pet stanova. Budući da se radi o stanovima veće kvadrature, bilo je logično očekivati da se za ove stambene jedinice interesuju uglavnom "keš kupci".

Cena "Royal" apartmana je od 3.100 do 3.600 EUR po metru kvadratnom. Ukoliko biste da posedujete penthouse u ovom objektu neohodno da izdvojite 3.800 EUR za jedan kvadratni metar.

Ekskluzivnosti ovog objekata doprinosi privatni velnes centar unutar zgrade rezervisan isključivo za stanare, kao i otvoreni bazen iza zgrade u prijatnom, prirodnom ambijentu. Stanari će takođe raspolagati podzemnom garažom sa velikim brojem parking mesta.

Ovi stanovi se nalaze na izuzetno ekskluzivnoj lokaciji, izdvojeni od gradske vreve, a u blizini su glavnih gradskih saobraćajnica i autoputa. Od centralnog gradskog jezgra objekat je udaljen nepunih 2 km. U bližem okruženju objekta nalaze se i mesta za rekreaciju: Hajd-park, Košutnjak, Topčiderski park …

Eksterijer objekta je u prirodnom kamenu, prijatnog i toplog kolorita. Sve stanove karakteriše prostrana, veoma osvetljena dnevna zona, terasa velike površine, nezavisan spavaći blok, dečji blok, i tehničke prostorije (garderobe, ostave, perionice).

Ono što razlikuje ovaj objekat i što unapređuje kvalitet svakodnevnog života u njemu, je velnes centar na površini od oko 250 m2. U okviru te celine planira se teretana, sala za rekreaciju, sauna, igraonica za decu.

Velnes centar gleda ka bazenu sa platoom za sunčanje. Inače, bazen se nalazi na južnoj strani dvorišta iza objekta i takođe je zaštićen od buke.

Pošaljite/sačuvajte link ka ovom tekstu:

Ostavi komentar