Uskoro u ponudi novi stanovi u kompleksu Panorama Voždovac

Prodaja stanova u stambeno-poslovnom kompleksu Panorama Voždovac počela je nedavno i već je rezervisana ili kupljena većina stanova koji su ponuđeni kupcima, rečeno je u četvrtak, 28. septembra 2017. godine, na konferenciji za medije povodom početka izgradnje ovog kompleksa.

panorama_vozdovac

Istovremeno, otvoren je i ogledni stan u kom svi potencijalni kupci mogu da pogledaju materijale i opremu koji će se ugrađivati u buduće stanove, kao i da od ovlašćenih prodavaca dobiju više informacija o samom projektu.

Kompanija Alpros, podsetimo, na uglu ulica Vojvode Stepe i Kružnog puta Voždovačkog gradi ukupno četiri lamele sa 187 stanova, tri poslovna prostora i četiri lokala. U okviru kompleksa biće izgrađeno i 219 garažnih mesta na tri podzemna nivoa. U jednom od poslovnih prostora, već je poznato, biće i prodajno-servisni centar Škode, čiji je Alpros ovlašćeni prodavac.

Ana Marković, direktor u kompaniji West Properties, koja je ekskluzivni zastupnik prodaje za kompleks Panorama Voždovac, kaže da je od blizu 40 stanova u lameli 3 koja je prva ponuđena kupcima ostalo svega devet slobodnih stanova. Ona, istovremeno, najavljuje da će zbog velikog interesovanja uskoro početi i prodaja nekretnina u lameli 4.

Cena kvadrata kreće se oko 1.500 EUR sa PDV-om, dok je za garažno mesto potrebno izdvojiti 6.000 EUR. Važno je reći i da ne postoji uslovljenost kupovine garažnog mesta uz stan.

Ukupna vrednost investicije na beogradskoj Trošarini je procenjena na 13 mil EUR, a projekat se finansira uz podršku ProCredit banke.

Gradnja kompleksa će se odvijati u tri faze. U okviru prve, gradiće se podzemne etaže ispod celog placa i prve dve lamele. Rok za njen završetak je septembar 2018. godine, dok bi ceo kompleks trebalo da bude završen u septembru 2019. godine.

Uporedo sa gradnjom kompleksa, kaže vlasnik i direktor Alprosa Mladen Aleksić, trebalo bi i da otpočne proširenje postojećeg Kružnog puta neposredno uz kompleks Panorama Voždovac. To bi trebalo, dodaje, da dodatno poveća njegovu atraktivnost i saobraćajnu povezanost sa ostatkom grada.

Pošaljite/sačuvajte link ka ovom tekstu:

Ostavi komentar