U toku gradnja stambeno-poslovnog kompleksa: Raste “Grad sunca”

Posle završenog A bloka, naselja Dr Ivan Ribar i Vest 65, gradnja na Novom Beogradu se nastavlja, a novi objekti niču u Bloku 63. Na uglu ulica Jurija Gagarina i Gandijeve uveliko se zida novi stambeno-poslovni kompleks - San siti.

bg-raste

stambeno-poslovni kompleks - San siti

Pre četiri meseca "Energogrup d.o.o." započeo je izgradnju još jednog naselja koje će se prostirati na 30.000 kvadratnih metara. Kada radovi budu gotovi, San siti će imati 174 stana, kao i poslovni prostor u prizemlju zgrada.

- Gradnja ide po planu i verujemo da će biti gotova i nekoliko meseci pre planiranog roka, koji je po projektnoj dokumentaciji predviđen za jul 2017. godine - kažu u kompaniji "Merin Aset menadžment", koja je zastupnik prodaje.

- Od samog početka, kupci su izrazili veliko interesovanje za ovaj projekat. Do sada smo prodali čak 85 odsto stanova.

Za jedan kvadrat nekretnine u novom kompleksu, budući stanari će morati da izdvoje od 1.650 do 1.850 evra, u zavisnosti od njihove strukture i pozicije.

U prizemlju zgrada nalaziće se, prema projektu, poslovni prostor, od čega će se na 1.500 kvadrata prostirati veliki "Merkator", a pored njega biće otvoreno i nekoliko lokala uslužne delatnosti, kao što su banke, prodavnice, apoteke, saloni...

U firmi koja prodaje prostor tvrde da je veliko interesovanje i za zakup stanova i lokala, ali investitor još nije odlučio da li će deo prostora ostati i za ovu namenu. Stanari San sitija će na raspolaganju imati i 320 parking-mesta, raspoređenih u dve podzemne etaže.

ULAGANjE NOVCA SE NASTAVLjA

Kompanija GTC, koja već ima tri velika poslovna objekta na Novom Beogradu, počela je da gradi i četvrti u Bloku 41 na uglu ulica Milutina Milankovića i Bulevara umetnosti. Kompleks će imati tri zgrade od ukupno 40.000 kvadrata.

Pošaljite/sačuvajte link ka ovom tekstu:

Ostavi komentar