U planu gradnja hotela i stanova

U cilju podsticaja lokalnog ekonomskog razvoja i privlačenja novih investicija, grad Niš je raspisao oglas za zakup zemljišta na nekoliko lokacija za izgradnju poslovnih i stambenih objekata. Reč je o lokacijama Skopljanska u centru grada, kao i tri lokacije u naselju Duvanište, dve građevinske parcele u radnoj zoni „Sever“ i lokaciji Donje Međurovo.
Na lokaciji u Skopljanskoj ulici planirana je izgradnja objekata gradskih centralnih funkcija opšte namene i to: banke, pošte, hotela, objekata kulture, snabdevanja, trgovine, ugostiteljstva i uslužnog zanatstva, kao i stambeno-poslovni objekti.

Početna cena na aukciji je 25.000 dinara po kvadratnom metru.

Jedna od tri lokacije u naselju Duvanište namenjena je za izgradnju stambenog objekta, dok je na druge dve lokacije predviđena izgradnja poslovnih objekata. Zemljište u radnoj zoni „Sever“ izdaje se u zakup za izgradnju proizvodnih i skladišnih objekata, u skladu sa regulacionim planom kompleksa malih i srednjih preduzeća.
Na lokaciji Donje Međurovo biće izgrađeni objekti za skladišno-servisne proizvodne funkcije, sa mešovitom i ograničenom namenom prodavnica i objekata za obavljanje uslužnih delatnosti.

"Pravo da dobije predmetno zemljište u zakup imaće investitor koji na javnom nadmetanju ponudi najveći iznos zakupnine, a zemljište će se dati u zakup na 99 godina ",kažu u „Urbanizmu“.

Pošaljite/sačuvajte link ka ovom tekstu:

Ostavi komentar