Tržni centar Merkatora uskoro i u Nišu

Direktor Merkatora Srbije Stanka Čurović ponovila je juče očekivanje da će MUP Srbije ubrzo pronaći one koji su podmetnuli eksplozivnu napravu u objekat beogradskog Merkatora jer su njegovi "najbolji operativci uključeni u ovaj problem". "Merkator Srbija ima obezbeđenje po svetskim standardima, a poverenje građana Srbije u nas videlo se i na sam dan incidenta u Beogradu, kada je posećenost našeg tržnog centra bila zasita velika", rekla je ona na konferenciji za novinare održanoj povodom otvaranja Merkator centra u Nišu.
Predstavnici Merkatora najavili su da će tržni centar ove slovenačkle firme u Nišu biti otvoren 6. marta ove godine. Oni su kazali da će to biti jedan od najlepših mega marketa Merkatora u Srbiji, a investicija je vredna oko 25 miliona evra. Niški Merkator imaće površinu od 32.000 kvadratnih metara i uposliće 260 radnika.
Prema njihovim rečima, Merkator upošljava 3.500 radnika u Srbiji, a planirano je da se broj radnika u ovoj godini poveća za još hiljadu. To je, rečeno je, "jedina trgovinska kuća u Srbiji koja izdaje i svoju platnu karticu, Merkator pik karticu, koja omogućava bezgotovinsko odloženo plaćanje na 30 dana, kao i kupovinu na 12 meseci bez kamate", kako piše Danas.

Pošaljite/sačuvajte link ka ovom tekstu:

Ostavi komentar