Subotički šoping centar predstavljen u Kanu

SUBOTICA ­ Na sajmu nekretnina MAPIC, koji je nedavno završen u Kanu, u Francuskoj, gde je održan četrnaesti put, kompanija "GTC Srbija" predstavila je nov projekat ­ Avenue Mall Subotica. To je takozvani šoping centar koji treba da bude izgrađen na uglu Segedinskog puta i ulice Pala Papa.

Idejni projekat centra izrađen je u Tel Avivu, u Izraelu. Projektom su predviđena tri nadzemna nivoa namenjena prodajnim i zabavnim sadržajima, zatim zatvorene garaže u dva podzemna nivoa kapaciteta 520 mesta. Završetak izgradnje planiran je za kraj 2010. godine.

­ Ovo će biti najveći i najsavremeniji šoping centar u Vojvodini i prvi u Subotici. Sigurni smo da je tržni centar "GTC" investicija od regionalnog značaja ­ izjavila je prilikom predstavljanja projekta Ines Radović, direktorka razvoja marketinga i investicija u kompaniji "GTC Srbija".

MAPIC je jedinstvena manifestacija koja na svetskom nivou okuplja predstavnike maloprodajnih lanaca, investitore, predstavnike lokalnih i regionalnih vlasti, kao i kompanije koje se bave razvojem nekretnina iz celog sveta. Ove godine, i pored recesije koja je pogodila sferu razvoja nekretnina, na sajmu MAPIC okupili su se predstavnici više od 70 zemalja, a kompanija "GTC" predstavila je četrnaest projekata tržnih centara u regionu.

"GTC Srbija" radi u sastavu kompanije "Global Trade Centre International Group", koja je u desetak zemalja srednje i istočne Evrope prisutna od 1994. godine, na tri glavna sektora: poslovni prostori, prodajni i zabavni centri, te stambene zgrade. Dosad je grupa izgradila oko 1,2 miliona kvadratnih metara pomenutih prostora.

Pošaljite/sačuvajte link ka ovom tekstu:

Ostavi komentar