Stanovi sa pogledom na Dunav – “Buha invest” u junu završava izgradnju objekta u Sremskoj Kamenici

Na desnoj obali Dunava u Sremskoj Kamenici, "Buha invest" iz Novog Sada gradi stambeni objekat sa 34 stana. Kako najavljuju iz te firme, završetak radova planiran je u junu ove godine.

- Objekat niče na lokaciji sa koje se pruža predivan pogled na Novi Sad. Ono što izdvaja ovaj objekat od mnoštva drugih, mirne lokacije, van gradske vreve, a opet u neposrednoj blizini Novog Sada, jeste kvalitetna gradnja i ugrađene termotehničke instalacije koje će omogućiti maksimalan komfor vlasnicima stanova uz minimalne eksploatacione troškove – kažu investitori.

Objekat je zidan "Ytong" blokom 30cm i izolacijom od stiropora debljine 15 cm. Prozori su petokomorni sa nisko-emisionim staklima, sa argonom između stakala. Posebna pažnja je osim enegretske efikasnosti posvećena i zvučnoj izolaciji (zidovi između stanova su 30 cm, a unutar stanova 20cm). Dva bešumna lifta sa uštedom u potrošnji struje do 75% u odnosu na standard.

Svaki stan poseduje nezavisan sistem grejanja i hlađenja preko toplotnih pumpi vazduh-voda, podno grejanje i hlađenje preko fan–coil aparata. Proizvođač opreme je jedan od najvećih svetskih proizvođača opreme za klimatizaciju GREE. Multifunkcionalne toplotne pumpe, poslednje generacije su tipa Versati DC inverter, sa mogućnosti grejanja, hlađenja I pripreme tople sanitarne vode, sa radnim opsegom od -20 do +45OC.

Isporučilac opreme je firma "Energy net" iz Kaća, generalni zastupnik proizvođača "Gree electric appliances" za teritoriju Srbije.

Pošaljite/sačuvajte link ka ovom tekstu:

3 komentara na “Stanovi sa pogledom na Dunav – “Buha invest” u junu završava izgradnju objekta u Sremskoj Kamenici”

  1. Milica says:

    Molim Vas javite se vezano za kupovinu stana manjeg u vasoj zgradi

  2. ts says:

    Poštovana Milice,

    Mi ne vršimo usluge prodaja nekretnina. Ukoliko ste zainteresovani za kupovinu stana najbolje da se obratite direktno investitoru “Buha Invest” za više informacija. Kontakt podatke možete pronaći na njihovom sajtu.

    Srdačan pozdrav

  3. Milica says:

    Molim Vas javite se na tel.o637745779 vezano za stan u Srem.Kamenici.Postovanje!

Ostavi komentar