Razgrabljen prostor u GTC poslovnom centru

Poslovni prostor u novom, velelepnom zdanju beogradskog poslovnog centra, koji je izgradila kompanija GTC Srbija u okviru kompleksa FortyOne, razgrabljen je.

Klijentima je, već izdato 92 % prostora u prvoj zgradi FortyOne poslovnog kompleksa, koji je Globe Trade Centre S.A. (GTC), jedna od vodećih kompanija za komercijalne nekretnine u centralnoj, istočnoj i južnoj Evropi, otvorila sinoć u Beogradu posle nešto manje od godinu dana od početka gradnje.

GTC FortyOne je kompleks koji ispunjava visoke svetske standarde, a čine ga tri poslovne zgrade na Novom Beogradu i nudi zakupcima 27.400 kvadratnih metara poslovnog prostora A klase, 290 parking mesta u podzemnoj garaži i 200 parking mesta na otvorenom.

Nova zgrada ima 10.000 kvadratnih metara ukupne površine za izdavanje i završena je za 10 meseci, pri čemu je 60 % prostora izdato i pre nego što su počeli građevinski radovi, a 92 % je izdato pre svečanog otvaranja, kažu u GTC.

Porast interesovanja zakupaca i dobri rezultati omogućili su kompaniji GTC da nastavi sa realizacijom druge faze projekta FortyOne.

Zgrada koja „gleda“ direktno na Bulevar Milutina Milankovića donosi na tržište, u trećem kvartalu 2016. godine, 8.000 kvadratnih metara poslovnog prostora A-klase.

Nova zgrada će biti sedište banke Halkbanke, koja je upravo ušla na tržište Srbije.

Ovaj, četvrti po redu poslovni kompleks koji je GTC izgradio u Beogradu, predstavlja simbol modernog grada usmerenog ka budućnosti i donosi početak nove ere poslovanja, nove ekološke standarde i internacionalni duh poslovnog načina života u srce Beograda, ukazuju iz GTC-a.

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali, prilikom sinoćnjeg otvaranja novo poslovnog objekta, istakao da je na izgradnji GTC FortyOne kompleksa radila kompanija Gradina, što govori o spremnosti i sposobnosti domaćih kompanija da odgovore na najviše zahteve i standarde investitora.

GTC Srbija uspešno posluje u Srbiji od 2003. godine gde je izgradila više od 100.000 kvadratnih metara nekretnina u poslovnoj zoni Novog Beograda koje koriste najveće domaće i međunarodne kompanije.

Pošaljite/sačuvajte link ka ovom tekstu:

Ostavi komentar