Prodati Park apartmani u Bloku 19 na Novom Beogradu

Kompanija "Colliers International Srbija", ekskluzivni agent za prodaju i lizing "GTC`s Park apartmana" u Beogradu, saopštila je da su svi stambeni i poslovni objekti u ovom komleksu prodati/iznajmljeni.

"Park apartmani" se prostiru na površini od 20.000 m2 stambenog i poslovnog prostora, a obuhvataju 181 stambeni objekat, 12 objekata za izdavanje i dodatnih 10.000 m2 koji uključuju 192 parking mesta u podzemoj garaži na dva nivoa. U središtu kompleksa je veliki zeleni atrijum, a budućim stanarima na raspolaganju je i fitnes centar.

Locirani na Novom Beogradu ( između ulica Milentija Popovića, Trećeg bulevara i Vladimira Popovića) "Park apartmani", građeni po evropskim standardima, pretenduju da postanu "minijaturan grad u gradu", navedeno je u saopštenju kompanije "Colliers".

- Tesno smo sarađivali sa kompanijom "GTC" na ovom projektu i ne samo da smo uspeli da ostvarimo prodaju od 100% već smo na samom početku uočili ubrzani rast cena nekretnina na Novom Beogradu i time omogućili "GTC" da obezbedi maksimalnu dobit - rekla je Ana Janković, direktorka prodaje "Park apartmana".

Jovica Jakovac, generalni direktor "Colliers International Srbija", dodao je da je "Colliers" veoma ponosan što je imao prilike da sa "GTC" sarađuje na projektu "Park apartmana".

­ Sada, kada je prodaja završena, iskoristićemo ovo iskustvo u našim narednim poduhvatima ­ rekao je Jakovac.

Pošaljite/sačuvajte link ka ovom tekstu:

Ostavi komentar