“Pluto Capital” predstavio “LiveIN Dorćol” – Novi projekat u jezgru Beograd

"Pluto Capital", jedna od vodećih evropskih kompanija koja se bavi investiranjem, razvojem i upravljanjem u oblasti nekretnina, angažovala je "Danos kompaniju" za zastupnika prodaje apartmansko – poslovnog objekta, lociranog u urbanom jezgru Beograda, na Dorćolu, u Skenderbegovoj ulici, saopšteno je iz kompanije "Danos Srbija".

Projekat "LiveIN Dorćol" nudi potpunu fleksibilnost kada su u pitanju veličina i stepen opremljenosti prostora u skladu sa potrebama kupaca i specifičnošću delatnosti kompanija koje žele da investiraju u sopstveni poslovni apartman ili poseduju svoj personalizovani prostor. LiveIN Dorćol predstavlja odličnu prliku i za investitore koji planiraju da iznajmljuju kancelarije, poslovne apartmane i stanove. Objekat se nalazi nedaleko od Dunava, Kalemegdana i Sportskog centra 25. maj, a na samo par minuta prijatne šetnje do Knez Mihailove ulice.

"LiveIN Dorćol" je projekat kreiran ne samo sa idejom da se stvori komfor doma dok radite, već i životni prostor. Nudi se izbor apartmana i poslovnih prostora površine već od 26 m2, po atraktivnim cenama koje se kreću u rasponu od 1.690,00 do 2.100,00 EUR/m2, a prvim kupcima je obezbeđena fleksibilnost u izboru veličine i faze opremanja.

Iz kompanije "Danos Srbija" ističu da zbog nedovoljnog broja biznis apartmana, vlada velika potražnje klijenata kojima su potrebni manji poslovi prostori za svoju delatnost, te je ova jedinstvena prilika koja na našem tržištu nudi idealni spoj cene, lokacije i multifunkcionalnosti prostora.

Pošaljite/sačuvajte link ka ovom tekstu:

3 komentara na ““Pluto Capital” predstavio “LiveIN Dorćol” – Novi projekat u jezgru Beograd”

  1. Nada says:

    Poštovani,

    Možete li mi odgovoriti: da li u okviru “LiveIN Dorćol”, osim za iznajmljivanje, ima i stanova za prodaju?

    S poštovanjem

  2. Violeta says:

    Postovani,
    Da li u okviru kompleksa imate 2.5 stan i koja je cena m2?

    S postovanjem

  3. milos says:

    Poštovana Violeta,

    Mi se ne bavimo prodajom nekretnina, ves samo oglašavanjem. Najbolje bi bilo da kontaktirate direktno kompaniju.

    Posetite njihovu web stranicu za više informacija o samom projektu.

    http://www.liveindorcol.rs/

    S poštovanjem

Ostavi komentar