Ovako će izgledati stanovi u “Beogradu na vodi”

Mada se još nije ni počelo s izradnjom dva stambena kompleksa u okviru projekta „Beograd na vodi“, otkrivene su fotografije kako će izgledati enterijer ovih luksuznih stanova.

beograd na vodi

„Beograd na vodi“

29236-63_0b55_400x400

„Beograd na vodi“

29237-64_f8dc_400x400

„Beograd na vodi“

Oba krila stambenih kula imaće po 20 spratova. Budući stanari imaće bukvalno privatni plato. Tu će moći da nađu teretane i zatvorene bazene, a pristupaće im se jedino uz karticu. Da za VIP klijente sve bude na visokom nivou i daleko od očiju znatiželjnika, biće postavljeno 24-časovno obezbeđenje i video-nadzor.

Privatnost je obezbeđena čak i prilikom preuzimanja pošte, pa će postojati izdvojena prostorija s poštanskim sandučićima. Stanovi će imati ostavu na nivou garaže, poseban parking za bicikle...

Prva kula već rasprodata

Kako po tradiciji najskuplje stvari prve planu, tako je i s ovim luksuznim stanovima, a svoje vlasnike su našli među javnim ličnostima. Selektor Dejvis kup reprezentacije Srbije Bogdan Obradović prva je poznata ličnost koja je kupila stan u kompleksu „Beograd na vodi“, i to u vrednosti od milion evra. Iako nije potvrđeno da su pazarili kvadrate, na prezentaciji stanova bili su Šaban i Gordana Šaulić, Željko Joksimović i Goran Đoković. Jedan od vlasnika je i direktor firme „Igl hils“ Muhamed Alabar, koji gradi „Beograd na vodi“, a prva kula je skoro već rasprodata.

Pošaljite/sačuvajte link ka ovom tekstu:

Ostavi komentar