Otvoren hotel Zira u Beogradu

Kompanija Verano otvorila je danas u Beogradu svoj prvi hotel Zira u koji je, prema rečima predstavnika kompanije, uložila 50 miliona evra.

Hotel, koji se nalazi pored prošle godine otvorenog Veranovog tržnog centra Zira u Ruzveltovoj ulici, ima 125 soba i ukupnu površinu od šest hiljada kvadratnih metara.

Predstavnici kompanije kažu da je planirano da hotel bude kategorisan sa četiri zvezdice i dodali da je namenjen prevashodno poslovnim ljudima.

Pored 125 soba, hotel Zira raspolaže i sa podzemnom garažom od 450 mesta, kao i tri konferencijske sale od 630 kvadratnih metara, restoran, bar i fitnes centar.

Direktor marketinga Verana Jova Srećo kazao je da ta kompanija planira otvaranje novih hotela u Beogradu i Srbiji, ali nije precizirao koliko i na kojim lokacijama.

Prema njegovim rečima, kompanija Verano trenutno gradi nekoliko zgrada i verovatno će u nekima od njih biti hoteli. Srećo je, međutim, istakao da nijedan od njih neće biti otvoren u ovoj godini i dodao da postoji mogućnost i da neki od objekata Robnih kuća

Pošaljite/sačuvajte link ka ovom tekstu:

Ostavi komentar