Novi tržni centar u Beogradu

Izraelski "Aviv Arlon" na proleće ove godine počeće izgradnju tržnog centra na Zvezdari.

Reč je ritejl parku, maloprodajnom objektu koji donosi koncept kupovine na otvorenom. Objekat nazvan "Aviv Park Zvezdara" će se prostirati na 11.500 m2 u Ulici Živka Davidovića 86 u Beogradu.

- Koncept ritejl parka se pokazao veoma dobrim u našem objektu u Pančevu, tako da je kompanija "Aviv Arlon" donela odluku da na proleće ove godine počne izgradnju drugog sličnog projekta i to baš u Beogradu. Projekat pod nazivom "Aviv Park Zvezdara" će se prostirati na 11.500 m2 neto maloprodajnog prostora i po svom konceptu će pružiti beogradskom tržištu dobru ponudu – rekla je Danka Gladović, direktorka marketinga kompanije "Aviv Arlon".

Naša sagovornica napominje da u tom delu grada zasada ne postoji nijedan tržni centar. Lokacija je dobro povezana sa svim delovima grada, a mnogobrojne linije gradskog saobraćaja koje vode iz različitih delova grada do Ustaničke su samo neke od prednost, i kako ističu u ovoj kompaniji, jedan od razloga za ovakvu investiciju.

- Ideja nam je da u ovom delu Beograda napravimo tržni centar koji će stanovnicima Zvezdare, Konjarnika, pa čak i obližnjih prigradskih naselja pružiti dobru ponudu za kupovinu na jednom mestu za celu porodicu. Svi naši posetioci će osim kupovine moći da uživaju i u mnogobrojnim zabavnim sadržajima. Kroz organizaciju različitih aktivnosti, edukativnih, kreativnih i zabavnih, namenjenih različitim starosnim grupama, pre svega, celoj porodici, nastojaćemo da damo jedinstven i prepoznatljiv pečat i da svim posetiocima ponudimo mesto dobre zabave uz odličnu kupovinu – objašnajva naša sagovornica.

Osim hipermarketa, koji zauzima 2.500 m2, u "Aviv Parku Zvezdara" biće smeštene i radnje sa garderobom, obućom, dečije prodavnice, restorani, uslužne delatnosti i sl.

- Potpisano je već više od 60% ugovora o zakupu, ali zasada je rano da otkrivamo imena, između ostalog i zbog poverljivosti podataka. Planiramo da izgradnja počne na proleće ove godine, a završetak radova očekujemo na jesen 2015. godine - najavljuje naša sagovornica.

U izraelskoj kompaniji, "Aviv Arlon" planira da u drugoj fazi na ovoj lokaciji izgradi oko 70 stambenih jedinica.

- Smatramo da kombinacija komercijalnog prostora sa stambenim čini jednu celinu, a samim tim sadržajnije i lepše okruženje - rekla nam je Danka Gladović, direktorka marketinga kompanije "Aviv Arlon".

Izraelska kompanija "Aviv Arlon" je prisutna u Srbiji od 2007. godine. Investirala je u izgradnju prvog ritejl parka na ovim prostorima koji se nalazi u Pančevu.

Pošaljite/sačuvajte link ka ovom tekstu:

Ostavi komentar