Nova izraelska investicija u centru Beograda – Obeležen početak gradnje kompleksa “Central Garden”

Izraelske kompanije AFI Jurop i Shikun end Binui grupa najavile su da će investirati 120 miliona evra u gradnju stambeno-poslovnog kompleksa "Central garden" na Paliluli. Svečana ceremonija tim povodom održana je sinoć u Skupštini grada.

Površina kompleksa je 100.000 kvadratnih metara i obuhvata 500 stanova sa podzemnim parking prostorom, maloprodajni prostor u prizemlju namenjen brojnim uslužnim delatnostima i poslovnu kulu.

Svečanoj ceremoniji u čast obeležavanja početka gradnje prvog kondominijuma u centru Beograda sinoć u Skupštine grada prisustvovali su i ministar privrede Srbije Željko Sertić i gradonačelnik Siniša Mali. Sertić je zahvalio investitorima što su za svoj projekat odabrali Beograd, a Mali je rekao da se ovaj projekat potpuno uklapa u viziju modernog Beograda.

- Ovaj projekat značajan je primer bolje, povoljnije klime u Beogradu. Trudićemo se da budemo jos bolji domaćini jer su ovakve investicije potrebne nama i našem gradu. Zahvaljujem se gospodinu Gili Dekelu na želji da se ovaj projekat realizuje u Beogradu - kaže Mali.

U ovaj projekat su investirale kompanija AFI Jurop, kreator kompleksa "Erport sitija" u Novom Beogradu i Shikun & Binui grupa, renomirani izraelski investitor.

Pošaljite/sačuvajte link ka ovom tekstu:

Ostavi komentar