Najčešće greške u opremanju kupatila

Dizajneri savetuju da se "držite" neutralnih boja i klasike. Ako razmišljate o većim promenama, prvo zamislite da li sebe vidite u tom kupatilu i za dve decenije

Veliko kupatilo nije samo pitanje luksuza, već i udobnosti. Idealno je da imate prostor za peškire, fen za kosu i ostale stvari, kako ne biste svaki čas izlazili nagi do sobe. Ako ste, pak, osuđeni na život u stanu sa malim kupatilom, potrudite se da ne napravite neku od grešaka koja će prostor učiniti još manjim i neudobnijim.

30-kupatilo_620x0

Dizajneri savetuju da se "držite" neutralnih boja i klasike. Ako razmišljate o većim promenama, prvo zamislite da li sebe vidite u tom kupatilu i za dve decenije. Trendovi se menjaju, a pitanje je da li ćete moći da ih ispratite s godinama. Ako baš želite modernu notu, fokusirajte se na detalje, koje lako i relativno jeftino možete zameniti.

Izbegavajte pločice sa raskošnim ornamentima jer vizuelno "uzurpiraju" ionako mali prostor, pažnju posvetite dobrom osvetljenju. Prigušeno svetlo nije pravi izbor ni za jedno kupatilo, a kamoli skučeno. Tuš kabine ne bi trebalo da budu polukružne, već pravougaone. Budite praktični, pa nabavite lavabo koji "leži" na komodi ili ormariću za odlaganje peškira i drugih stvari. Zavese nisu preporučljive za ovu prostoriju, imaćete privatnost ako na prozor stavite vitraž ili roletne, a bele vizuelno šire prostor.

Pošaljite/sačuvajte link ka ovom tekstu:

Ostavi komentar