Izuzetno interesovanje za iznajmljivanje treće faze kompleksa Airport City Belgrade

U toku je iznajmljivanje treće faze prvog biznis parka u Srbiji, Airport City Belgrade, uz Colliers International Srbija kao zastupnika za iznajmljivanje. Do sada su u kompleksu izgrađena četiri objekta, svaki sa po 9,500 m2 kancelarijskog prostora A klase, a ovog leta biće završena treća faza izgradnje, koja se sastoji od dva objekta sa po 11,000m2 kancelarijskog prostora.

Airport City Belgrade svojim zakupcima nudi ”grad u gradu“ i dobio je dve nagrade tokom 2006 godine, jednu za najbolji projekat poslovne zgrade u Beogradu, i OECD nagradu za najveću greenfield investiciju u jugoistočnoj Evropi.

Colliers International Srbija je bio ekskluzivni agent za prvu fazu izgradnje i u tom periodu je uspešno iznajmio prostorije kompanijama kao što su Telenor, HVB banka (Unicredit grupa), Unilever, Glaxo Smith Kline, Renault i Cisco. Tokom druge faze, Colliers International Srbija je iznajmio prostor kompanijama kao što su OMV, Adria Media, Alcatel Lucent, NBG Leasing, Steelcase i DuPont.

Jovica Jakovac, generalni direktor kompanije Colliers International Srbija je rekao ”Colliers ima dugu istoriju saradnje sa Airport City Belgrade na koju možemo da budemo ponosni i unapred se radujemo iznajmljivanju još mnogo prostora u ovom fantastičnom biznis parku koji ulazi u treću fazu izgradnje.“

Jovan Tatalović, menadžer odeljenja za poslovne prostore kompanije Colliers International Srbija je dodao ”Airport City Belgrade nudi najbolja rešenja za klijente koji traže poslovni prostor A klase i predstavlja idealnu bazu za rad u glavnom gradu Srbije.“

Boško Tomašević, senior konsultant u odeljenju za poslovne prostore kompanije Colliers International Srbija je realizovao značajne projekte iznajmljivanja prostora u Airport city-u kompanijama kao što su OMV, Adria Media, DuPont i Steelcase a ovom prilikom je istakao ”Naši klijenti zaista cene kvalitet Airport City Belgrade i za mene je ovo bio veoma zahvalan projekat za realizaciju“.

Pošaljite/sačuvajte link ka ovom tekstu:

Ostavi komentar