Italijanske firme najveći zakupci

Robne kuće na Terazijama, Dušanovcu i u Zemunu biće otvorene do sredine decembra. Adaptacija prostora na Dušanovcu i u Zemunu je završena, dok će radovi u objektu na Terazijama biti gotovi u naredne dve nedelje.

Unutrašnjost svih objekata je rekonstruisana i dizajnirana po principu „otvorenog prostora”, kako bi na ovaj način bila omogućena fleksibilnost prostora, u zavisnosti od potreba korisnika, a istovremeno i njegova transparentnost. U Robnoj kući na Terazijama, gde će radovi na rekonstrukciji biti završeni u naredne dve nedelje, najveći deo prostora zakupiće italijanska grupa ”Kojn“, koja drži lance robnih kuća u Italiji. U ovom objektu, između ostalog, prodavaće se i odeća firme ”Ovijese“.
- Osnovu sadržaja svih robnih kuća činiće supermarketi, zatim odeljenja sa kozmetikom, odećom, obućom, aksesoarima, dečjim programom, sportskom opremom, a u većim objektima biće i odeljenja sa belom tehnikom i elektronikom, nameštajem, kao i brojni dodatni sadržaji poput kafea, banke, igraonice... - kaže Jelena Ćetković, portparol RK „Beograd”.
Novi supermarket ”Familija market“otvoren je u okviru robne kuće na Dušanovcu, dok će objektima RK „Beograd“ u Zemunu i u podzemnom prolazu u Nušićevoj ulici, marketi ovog lanca biti otvoreni u decembru, kako piše Blic.
Vlasnik Robnih kuća ”Beograd“ je kompanija ”Verano motors“ koja je taj trgovinski lanac kupila krajem 2007. godine, kao stečajnog dužnika, za 360 miliona evra. Ovo preduzeće se više ne bavi trgovinom, već izdaje prostor za maloprodaju i upravlja njime.

Pošaljite/sačuvajte link ka ovom tekstu:

Ostavi komentar