Hemel završava turistički kompleks na Zlatiboru jula 2010.

Kompanija za proizvodnju organske hrane i kozmetičkih preparata Hemel iz Jagodine najavila je danas da će gradnju hotelsko-apartmanskog kompleksa pod nazivom Centar za zdrav život "Ruža vetrova", vrednog 12 miliona evra, završiti 1. jula naredne godine.

Centar će imati hotel sa pet zvezdica, apartmane, nekoliko bazena, fitnes centar, teretane, golf terene i prostiraće se na više od četiri hektara, rekla je novinarima na sajmu nekretnina Belre predstavnica za odnose sa javnošću Hemela Slavica Bogdanović.

Smeštajni kapacitet tog turističkog kompleksa biće 270 ležajeva, od čega će hotel imati 50 ležajeva, kazala je ona.

Deo od 120 apartmana namenjen je prodaji, dok će će se ostali koristiti za dopunske sadržaje u funkcji Centra.

Osnovna namena Centra je detoksikacija organizma i korekcja telesne težine, kao i relaksacija, rekla je predstavnica Hemela i navela da će centar biti jedinstven u Evropi, jer će se u njemu služiti isključivo organski proizvedena hrana, koja je takođe deo Hemelovog proizvodnog programa.

Bogdanović je dodala da se sledeće godine planira i podizanje etno sela sa drvenim kućicama na prostoru od oko dva hektara, koje će, uz prateću infrastrukturu, biti ponuđene na prodaju po ceni od 1.300 do 1.500 evra po objektu.

Kompanija Hemel posluje 18 godina i sa svojim kozmetičkim aparatima i drugim proizvodima prisutna je u 80 zemlja, a ostvaruje godišnji izvoz veći od 10 miliona evra.

Pošaljite/sačuvajte link ka ovom tekstu:

Ostavi komentar