Gradi se petsto stanova u Novom Beogradu

Budući poslovno - stambeni kompleks "West 65" odlikuju razne inovativne tehnologije, ekološki materijali i korišćenje obnovljivih izvora energije. Prema najavama investitora, kompleks će energiju dobijati iz podzemnih voda, kišnice, vetra i solarnih panela na samom kompleksu. To će omogućiti da kirija bude manja za 45 odsto

PSP Farman Holding gradi poslovno-stambeni kompleks na levoj strani Save.Vrednost projekta je 170 miliona evra, koje je investitor PSP Farman Holding obezbedio svojim sredstvima i kreditima dve banke.

Promotivna cena kvadrata stana, koji su već počeli da se prodaju, iznosi 1.850 evra i ta će ponuda trajati u narednih 65 dana. Očekuje se da stanovi budu sagrađeni do polovine iduće godine, posle čega sledi izgradnja stotinak poslovnih lokala i apartmana na 38.000 kvadratnih metara, što će se naći u poslovnoj kuli, koja će dominirati kompleksom sa svojih 39 spratova i predstavljati najvišu građevinu u Beogradu.

Kada je projekat najavljen u julu prošle godine, cene koje su ponuđene potencijalnim kupcima bile su 2 000 evra po kvadratu, što je bilo veoma konkuretno u odnosu na ostalu novogradnju. Međutim, stanovi se sada, zbog pada cena nekretnina na tržištu i odluke investitora da u prvom periodu raspiše promotivni popust kojim bi privukao kupce, prodaju po još nižim cenama.

Pošaljite/sačuvajte link ka ovom tekstu:

Jedan komentar na “Gradi se petsto stanova u Novom Beogradu”

  1. goran kosić says:

    zanima me kontakt tel. u vezi ovih stanova i gde mogu da pogledam neki katalog izgleda građevine, pozdrav

Ostavi komentar