Firma “YU kapital” nudi građevinsko zemljište u Šapcu

Firma "YU kapital" nudi investitorima građevinsko zemljište ukupne površine oko 6,3 ha u novooformljenoj "Radnoj zoni" u Šapcu, takozvanoj "Radnoj zoni-zapad", čiju je izradu finansirala SO Šabac. Prema rečima Aleksandra Kurkanovića, konsultanta za nekretnine u ovoj firmi, investitorima su na raspolaganju dve lokacije ­ od 34.900 m2 i 27.700 m2 ­ koje leže na magistralnom putu Šabac ­ Loznica, u srcu zone.

Zemljište udaljeno 4 km od gradskog jezgra je, navodi Kurkanović, gotovo u potpunosti je komunalno opremljeno, a nalazi se preko puta budućeg sajma čija je izgradnja u toku.

Na obe parcele je dozvoljena gradnja komercijalnih zgrada i kako navodi Kurkanović, idealne su za izgradnju trgovina, servisa i drugih uslužnih objekata.

- Obe parcele su na izuzetno atraktivnim lokacijama, sa magistrale vidljive, a put za sajam vodi pored njih. Šabac je sa druge strane grad u razvoju, koji će u bliskoj budućnosti imati i luku ­ navodi Kurkanović i naglašava da je cena po m2 veće parcele 60 EUR, a manje 70 EUR.

Kurkanović naglašava da su njegovoj firmi potrebna građevinska zemljišta u svim većim gradovima u Srbiji.

- To znači da smo otvoreni za sve ponude od pravnih i fizičkih lica jer iza nas stoji nekoliko jakih investicionih fondova kojima aktivno tražimo građevinsko zemljište. Do sada smo bili uspešni u posredovanju za "Verano grupu", takođe smo "Merkuru" u Kragujevcu našli pogodnu lokaciju za gradnju, a slovenački "Tuš" je uz našu pomoć kupio više lokacija i traži ih još. "Elpu" smo na izlasku iz Kragujevca pronašli sjajnu lokaciju, gde će biti izgrađena jedna od najsavremenijih pumpi u tom delu Srbije. Trenutno su najtraženije lokacije gde mogu da se grade veliki tržni centri, a osim Novog Beograda, investitorima je zanimljiva i Čukarica ­ objasnio je Kurkanović.

Pošaljite/sačuvajte link ka ovom tekstu:

Ostavi komentar