“El golf” ipak, gradi golf i kriket terene u Surčinu

Za golf i kriket terene u selu Bečmen glavni investitor izgradnje biće kompanija "El golf", pošto su odbijeni prigovori ostalih učesnika na konkursu, izjavio je Vojislav Janošević, predsednik opštine Surčin.

Janošević je rekao da je opštinska komisija donela rešenje na osnovu kog su odbijeni prigovori preduzeća "Golden golf" i "Bromont inženjering", drugo i treće plasiranih, na konkursu za izgradnju golf i kriket terena u surčinskom naselju, udaljenom oko 25 kilometara od centra Beograda.

- Sve pritužbe koje su nam upućene na račun pobednika na konkursu, kompanije "El golf", smatram da su neosnovane. Naime, ove kompanije sumnjaju da "El golf" nije priložio punomoćje i da nije otkupio tendersku dokumentaciju, što je sasvim netačno, pa će navedena kompanija ipak ostati glavni investitor - rekao je Janošević.

Ponuda "El golfa" za izgradnju golf i kriket terena u Bečmenu vredna je 26 mil EUR. Izgradnja bi trebalo da počne u roku od četiri godine. Planirano je da se na 300 hektara izgrade i hotelski kompleks, stanovi, komercijalni objekti... Vrednost čitavog projekta bila bi između 300 i 500 mil EUR.

Pošaljite/sačuvajte link ka ovom tekstu:

Ostavi komentar