Bgnekretnine Newsletter br.4

BG nekretnine je i dalje prvi rezultat Google pretrage za kljucnu rec "nekretnine". Sve veci broj svakodnevnih poseta nasem sajtu vam garantuje da ce vas oglas videti veliki broj potencijalnih kupaca, cime u velikoj meri povecavate mogucnost da svoju nekretninu prodate po zeljenoj ceni, u sto kracem vremenskom roku.

Besplatno oglasavanje

Oglasavanje je potpuno besplatno, a uz osnovne podatke o lokaciji, tipu nekretnine, ceni, kao i ostalim karakteristikama (struktura, spratnost, telefon, terasa, lift i sl.), imate mogucnost objavljivanja detaljnog opisa nekretnine, kao i fotografija. Vaš oglas će trajati do 90 dana ili dok ga vi ne zaustavite. Oglasi se ažuriraju automatski, a Vaš oglas će biti skinut sa BGnekretnine.net 90 dana nakon što ste ga Vi postavili.

Posebne usluge

Stojimo Vam na raspolaganju oko sastavljanja teksta oglasa na srspkom i engleskom jeziku, ili njegove dopune, kao i postavljanja fotografija ulice ili dela grada u kojoj se nekrtnina nalazi (ukoliko ne raspolazete fotografijama same nekretnine), a sve u cilju sto boljeg prezentovanja Vase nekretnine potencijalnim kupcima.

Nudimo Vam mogucnost postavljanja Vaseg oglasa na naslovnoj strani naseg sajta, u sekciji «Predstavljamo».

Svaki oglas na naslovnoj stranici sajta vidi svaki posetilac. Na ovaj nacin Vas oglas ce videti 20 puta vise posetilaca, cime znatno povecavate mogucnost da svoju nekretninu prodate u sto kracem vremenskom periodu, po zeljenoj ceni.

Za sve detaljnije informacije mozete nam se obratite na admin@bgnekretnine.net.

Korak po korak do uknjižbe

Prvi deo - Zasto je vazno da je nekretnina uknjizena?

- Na uknjizene nekretnine mozete staviti hipotekarne ili zalozne kredite, sto znaci da zeljenu nekretninu mozete kupiti na kredit preko banke ili firme. Neuknjizeni stanovi time ne gube vrednost, niti ih treba izbegavati, jer je sam zakonodavac odredio da nema razlike izmedju uknjizenih i neuknjizenih nepokretnosti, a vlasnistvo se dokazuje overom kupoprodajnog ugovora u sudu, ili nekim drugim pravosnaznim resenjem. Ipak, prodavci cije su nekretnine uknjizene dodaju na ceni, samim tim sto za nihovu nekretninu ima vise potencijalnih kupaca (kes kupci i kupci iz kredita) pa savetujemo svim prodavcima da uknjize svoju nekretninu ako je to moguce.

- Sam objekat koji se nalazi na odredjenom zemljistu mora da bude ucrtan i uknjizen, a za koji treba da postoji pravnosnazna gradjevinska dozvola i upotrebna dozvola na ime fizickog ili pravnog lica koji je gradio predmetni objekat.

-Stan koji se nalazi u predmetnom objektu moze se uknjiziti samo ako je objekat uknjizen.

U sledecem broju – Sta je Katastar nepokretnosti

Vaši proizvodi na BGnekretnine.net

Sa preko 50 hiljada posetilaca mesecno bgnekretnine.net Vam daje kvalitetnu platformu za promovisanje Vaseg proizvoda. Za detalje ponude mozete nas kontaktirati putem emaila na admin@bgnekretnine.net..

O nama

Nudimo Vam mogucnost besplatnog oglasavanja Vase nekretnine na www.bgnekretnine.net.

Uz osnovne informacije o Vasoj nekretnini, imate mogucnost i da detaljno opisete svoju nekretninu, kao i da objavite 5 fotografija, potpuno besplatno, a tekst i slike SAMI odredjujete i postavljate.

Stojimo Vam na raspolaganju za sve dodatne informacije.