Bgnekretnine Newsletter br.3

Tim bgnekretnine.net uvodi novu uslugu za sve posetioce sajta. Ukoliko prodajete stan na teritoriji Beograda, a nemate mogucnost da nam posaljete fotografiju istog i postavite je na najposeceniji sajt za prodaju nekretnina u Srbiji, mozete nas kontaktirati i mi cemo Vas stan snimiti ili fotografisati.

“Slika govori vise od hiljadu reci“

Statisticki podaci govore o znatno brzoj prodaji nekretnina koje sadrze fotografiju ili video-snimak, u odnosu 6:1, sto potvrdjuje i izreka da slika govori vise od hiljadu reci. Na ovaj nacin imate mogucnost da uz pomoc fotografije Vase nekretnine profilisete ciljnu grupu a time ubrzate proces prodaje i omogucite kupcu da bez posrednika u najkracem mogucem roku dodje do Vaseg stana preko bgnekretnine.net, prvom rezultatu pretrage za kljucnu rec “nekretnine” na Googlu.

Oglasavanje je besplatno i dostupno svima koji planiraju prodaju nekretnine bez posrednika.

Najnovije nekretnine u ponudi

beograd-lokalLokal, VRAČAR, kod Kalenić pijace, 126m2, + magacin 67m2, sve uknjiženo, CG, dva izloga, dva ulaza, dva parking mesta. Pogodno za PP, lokal, klub, banku, 260.000 EUR.

Beograd-Grocka Beograd, Grocka. Kuca na predivnom mestu sa apsolutno fantasticnim pogledom na Dunav i Vojvodinu. Ima trofaznu struju, dve telefonske linije, terasu od 150kvm, KATV, sopstveno snabdevanje vodom, vocnjak, masivna ograda sa strane ulice.

Novi-sad-TemerinskaNovi Sad, Temerinska 30-32. Stan 15, II sprat 80.83 m2 trosoban, dve terase, dva mokra cvora, useljiv jun 2008.

Banjica Banjica, 3.0 duplex stan, 76 m2, V /XII sprat, lift, 2 lođe, top. voda, 2 mok. čvora, cg, ctv, tel. Isočno orjentisan. Cena 85.000 e. Tel: 063/644-418

Krediti uz subvenciju drzave, pitanja i odgovori

Koja su ogranicenja vezana za nekretninu koja se kupuje putem subvencionisanog kredita?

Zabranjeno je izdavati nekretninu sve do momenta potpune otplate kredita, a u prvih 5 godina otplate nije dozvoljeno prodati nekretninu, odnosno prevremeno otplatiti ceo kredit.

Kome su namenjeni subvencionisani krediti?

Drzavljanima Srbije i Crne Gore sa prebivalistem na teritoriji Srbije koji su mladji od 45. godina, nemaju reseno stambeno pitanje, odnosno nemaju adekvatno reseno stambeno pitanje (ukoliko su u braku, isti uslov vazi i za supruznika) i cija mesecna neto primanja ne prelaze 100.000 dinara.

Da li samo bracni parovi mogu da apliciraju za kredit sa subvencijom drzave?

Ne, nije neophodno da budete u braku da biste konkurisali za kredit sa subvencijom, mozete konkurisati sami ili sa solidarnim duznikom koji moze biti bilo koje lice koje ispunjava sve propisane uslove.

Koja je struktura finansiranja kod subvencionisanih kredita?

Visina sopstvenog ucesca korisnika je 10% od kupoprodajne vrednosti. Drzava odobrava subvenciju u visini od 20% od kupoprodajne vrednosti. Banka kreditira korisnika kredita sa 70% kupoprodajne vrednosti.

Kako se podnosi zahtev za subvencionisani stambeni kredit?

Isto kao i kod obicnih stambenih kredita, celokupna procedura se odvija na salteru banke. Potrebno je obratiti se direktno nekoj od banaka koje ucestvuju u Programu i kod neke od njih podneti zahtev za kredit, zajedno sa zahtevom za subvenciju.

Vaši proizvodi na BGnekretnine.net

Postanite i Vi deo naseg tima. Sa preko 50 hiljada posetilaca mesecno bgnekretnine.net Vam daje kvalitetnu platformu za promovisanje Vasih usluga i proizvoda. Za detalje ponude mozete nas kontaktirati putem emaila na admin@bgnekretnine.net

O nama

Nudimo Vam mogucnost besplatnog oglasavanja Vase nekretnine na www.bgnekretnine.net.

Uz osnovne informacije o Vasoj nekretnini, imate mogucnost i da detaljno opisete svoju nekretninu, kao i da objavite 5 fotografija, potpuno besplatno, a tekst i slike SAMI odredjujete i postavljate.

Stojimo Vam na raspolaganju za sve dodatne informacije.