Bgnekretnine Newsletter br.2

Posetite nas

Preko bgnekretnine.net mozete sami, bez posrednika, stupiti u direktan kontakt sa prodavcem.

Oglasite vasu nekretninu besplatno

Preko BGnekretnine.net mozete besplatno oglasiti Vasu nekretninu na internetu. Sajt je najposecenija  i najpotpunija baza za prodaju nekretnina bez posrednika u Srbiji, o cemu svedoci i prvi rezultat pretrage za kljucnu rec "nekretnine" na najvecem svetskom internet pretrazivacu, Google.

Izdvajamo u ovom broju:

Stan medakovic ii beogradModeran 3.0 stan, Medakovic II, 58m2, III sprat, CG, luks, osvetljen, pogled na sumovit park, 2 spavace sobe, komforni dnevni boravak sa izlaskom na terasu, odvojena kuhinja/trpezarija, dva lifta, CATV/Internet, kompletno renoviran. Odlicna infrastruktura. Predat na knjizenje.


Lux kuca u borciProdajem LUX namestenu kucu u Borci 130m2 sa garzom, plac 5 ari, PVC stolarija, kamin, centralni split klima sistem, terasa. Kuca se nalazi u najlepsem i najmirnije delu naselja. Cena 105.000 EUR Kontakt:Sasa 064/5033-686


Seosko domacinstvo u siduProdajem novije seosko domacinstvo, kuca spratnica sa svim pratecim objektima. Sve u fasadnoj cigli, trofazna stuja, gradska voda. 15 ari placa. Dva dvorista (betoniran) i basta.


Kuca u novom saduProdajem kucu u novom sadu povrsine 320m2 i placem 800m2 (zasadjene stabla vocki) odlicna lokacija 50 m od bulevara novi sad-b palanka, preko puta gradskog zelenila i gsp.


O Porezu

Prema izmenama paketa poreskih zakona koje je usvojila Skupština Srbije građani koji kupuju stan plaćaju manji porez, a ako ga kupuju prvi put i ako je dovoljno mali - neće ga plaćati uopšte. Stopa poreza na prenos apsolutnih prava koji se plaća prilikom kupoprodaje polovnih stanova snižena je sa 5% na 2,5%. U slučaju da neko prvi put kupuje nekretninu, u startu dobija 40 kvadrata na koje ne plaća porez, a po svakom dodatnom članu porodice još po 15 kvadrata.

Vracanje PDVa

Prema izmenama se i porez na dodatu vrednost kod kupovine prvog stana vraća kupcu. Uslovi su da je kupac punoletni državljanin Srbije, da dokaže da od 1. jula nema stan u vlasništvu, kao i da je ugovorena cena sa PDV isplaćena prodavcu. Povraćaj PDV kupac dobija, kao i u slučaju oslobađanja od poreza na prenos, na 40 kvadrata za vlasnika i po 15 kvadrata za svakog člana domaćinstva.

Nasledstvo

Porez na nasleđe smanjuje se sa pet na dva i po odsto, a stopa poreza za naslednike drugog naslednog reda za osnovicu do 300.000 smanjuje se sa tri na dva odsto. Ako se usvoje izmene poklonom se neće smatrati novčano primanje koje je izuzeto i iz poreza na dohodak građana.

Vaši proizvodi na BGnekretnine.net

Sa preko 50 hiljada posetilaca mesecno bgnekretnine.net Vam daje kvalitetnu platformu za promovisanje Vaseg proizvoda. Za detalje ponude mozete nas kontaktirati putem emaila na admin@bgnekretnine.net.

O nama

Nudimo Vam mogucnost besplatnog oglasavanja Vase nekretnine na www.bgnekretnine.net.

Uz osnovne informacije o Vasoj nekretnini, imate mogucnost i da detaljno opisete svoju nekretninu, kao i da objavite 5 fotografija, potpuno besplatno, a tekst i slike SAMI odredjujete i postavljate.

Stojimo Vam na raspolaganju za sve dodatne informacije.