Bgnekretnine Newsletter
Besplatno oglasavanje na sajtu bgnekretnine.net

Postovani,

Bez posrednika na sajtu www.bgnekretnine.net mozete besplatno oglasiti Vasu nekretninu i direktno stupiti u kontakt sa kupcem.

Sajt bgnekretnine.net je najposeceniji i najpotpuniji sajt sa bazom podataka o nekretninama koje se prodaju na teritoriji Srbije, kao i bivsih jugoslovenskih republika. On je i prvi rezultat pretrage za kljucnu rec "nekretnine" na najvecem svetskom internet pretrazivacu, Google, sto mozete proveriti i putem ovog linka http://www.google.com/search?q=nekretnine

KAKO POSTAVITI OGLAS

Na osnovu Vasih licnih podataka koje ste naveli prilikom registracije (ime i prezime, e-mail adresa i kontakt telefon), zainteresovani kupci direktno, bez posrednika, stupaju u kontakt sa Vama.

Osim osnovnih informacija o nekretnini, opisite kraj u kome se nekretnina nalazi. Potencijalni kupci su zainteresovani i za ulicu, blizinu skole i prodavnica, udaljenost od linija gradskog saobracaja, da li je nekretnina na suncanoj strani, postoji li u blizini park, i slicno. Postavite i nekoliko fotografija spoljasnosti i unutrasnjosti nekretnine, kao i same ulice, kako bi potencijalnim kupcima omogu─çili da stvore sto precizniju sliku.

Oglasavanje je potpuno besplatno, a uz osnovne podatke o lokaciji, tipu nekretnine, ceni, kao i ostalim karakteristikama (struktura, spratnost, telefon, terasa, lift i sl.), imate mogucnost objavljivanja detaljnog opisa nekretnine, kao i fotografija.

Zbog cega je bitno kvalitetno oglasavanje nekretnina?

Kvalitetan marketing nekretnina je kljucan za uspesnu prodaju.

Jacanjem interneta kao medija i povecavanjem broja korisnika interneta, tokom posljednjih nekoliko godina oglasavanje nekretnina putem interneta je postalo najefikasniji nacin prezentovanja nekretnina.

Posto je od skora nase trziste nekretnina postalo izuzetno interesantno za strance, objavljivanjem oglasa i na engleskom jeziku svoju nekretninu cinite dostupnom i kupcima sa inostranog trzista, cime povecavate broj zainteresovanih kupaca, a samim tim i sansu da svoju nekretninu prodate u sto kracem vremenskom roku po zeljenoj ceni.

Ovde mozete videti jedan od primera dobro sastavljanog oglasa - oglas za prodaju stana

Ukoliko smatrate da Vam mozemo pomoci oko sastavljanja oglasa, obratite nam se na e-mail oglasi@bgnekretnine.net

Ukoliko naidjete na poteskoce prilikom registracije ili objavljivanja oglasa, imate pitanje ili Vam je potrebna pomoc, stojimo Vam na raposlaganju.

Mozete nam se obratiti putem e-maila oglasi@bgnekretnine.net ukoliko naidjete na poteskoce prilikom registracije ili objavljivanja oglasa

Nadamo se da cemo ostvariti uspesnu saradnju.

Srecno sa prodajom

Vase bgnekretnine

O nama

Nudimo Vam mogucnost besplatnog oglasavanja Vase nekretnine na www.bgnekretnine.net.

Uz osnovne informacije o Vasoj nekretnini, imate mogucnost i da detaljno opisete svoju nekretninu, kao i da objavite 5 fotografija, potpuno besplatno, a tekst i slike SAMI odredjujete i postavljate.

Stojimo Vam na raspolaganju za sve dodatne informacije.