Za luksuzne nekretnine nema krize

Dok tržište nekretnina trese kriza, u kompaniji "Stratex", koja vodi projekat izgradnje rezidencijalnog kompleksa vila na Zavali kod Budve ("Dukljanski vrtovi"), uspeli su samo tokom minulog meseca da prodaju četiri luksuzna apartmana.

Višemilionski kupoprodajni ugovori su zaključeni, a cena kvadrata je od 6.000 do 8.000 EUR.

Stanari će ključeve dobiti za desetak dana, kada apartmani budu i kompletno opremljeni. Timu investicione grupe "Stratex", koji je doveo do uspešnog epiloga nekada kontroverznog projekta, nedavno se u ulozi direktora prodaje i marketinga pridružio Kolin Kingsmil, koji je u proteklih pet godina radio na tim pozicijama u "Porto Montenegru" i na Luštici.

Osim karijere koju je od 2009. gradio u Crnoj Gori, Kingsmil je iskustvo sticao i u "Intrawest korporaciji", koja razvija rezidencijalna i rizort naselja na ski, golf, primorskim i nautičkim destinacijama u severnoj Americi.

Kingsmil je rekao da očekuje "sjajnu letnju prodajnu sezonu".

Direktorka korporativnih komunikacija u kompaniji "Stratex", Milena Spahić, podseća da su cene kvadrata vile u "Dukljanskim vrtovima" ostale nepromijenjene i u rasponu su od 6.000 do 8.000 EUR.

- U toku su poslednji radovi na završetku 16 od ukupno 32 luksuznih vila, koje će svoje prve stanare dobiti u julu ove godine - rekla je Spahić.

Pošaljite/sačuvajte link ka ovom tekstu:

Ostavi komentar