U Beogradu sajam nekretnina i investicija

Beograd će od 6. do 8. decembra biti domaćin drugog sajma nekretnina i investicija „BelRe“, koji će se održati pod kupolama Beogradskog sajma a pod pokroviteljstvom grada Beograda i Agencije za strana ulaganja i promociju izvoza SIEPA.

Na ovom sajmu će se naći svi zainteresovani za razvoj investicionog tržišta u Srbiji: domaći i strani ulagači, ključni eksperti, vlasnici zemljišta, projektanti, izvođači radova, kreditne kuće, banke, agencije za promet nekretnina, kao i krajnji korisnici.
Gradski menadžer Bojan Stanojević ističe izuzetnu važnost ovog sajma za Beograd kome narednih godina predstoji pravi investicioni bum i naglašava da će to biti prilika da banke promovišu novi oblik finansiranja ­ projektno finansiranje. Dušica Gaković, izvršni direktor grupe „Dinamik komjunikejšens“, koja je organizator sajma „BelRe“, ističe da je reč o manifestaciji na kojoj će se predstaviti sve opštine u Srbiji i da postoji veliko interesovanje investitora iz Nemačke, Engleske, Rusije, Rumunije, Mađarske i Bugarske za ulaganja u našu zemlju.

Pošaljite/sačuvajte link ka ovom tekstu:

Ostavi komentar