Turistički kompleks na Bežaniji

U beogradskom naselju Bežanijska kosa početkom 2009. počinje gradnja kompleksa u kojem će biti hotel sa pet zvezdica, kongresni, sportski i spa centar.

Vlasnik beogradskog hotela "In" Hristoforos Petris je rekao da je upravo završen idejni projekat koji predviđa da se na deset hiljada kvadratnih metara izgradi turistički centar u tom delu Beograda.

Petris nije izneo detalje o proceni vrednosti te investicije, ali je naveo da je namera da hotel "In", zatim kompleks koji će biti izgrađen na Bežaniji i dobro Zobnatica koji u ponudi već ima turističke sadržaje - budu deo lanca hotela koje će grčki biznismen imati u Srbiji.

Hotel "In", koji je u vlasništvu tog grčkog biznismena, je grinfild investicija realizovana sredinom 2006. godine. Nalazi se na atraktivnoj lokaciji između "Beogradske arene" i Centra "Sava" i gostima nudi 156 soba i 28 apartmana. Poslovnim ljudima koji su najčešći gosti hotela namenjeni su, izmedju ostalog, garaže i parking kapaciteta 100 mesta.

Beograd ima oko 40 hotela, ali su procene da je potrebno još desetak, kako bi se zadovoljile potrebe grada zbog sve većeg dolaska stranaca, što iz poslovnih razloga, što zbog velikih sportskih takmičenja koja se organizuju, kao što je "Univerzijada 2009".

Pošaljite/sačuvajte link ka ovom tekstu:

Ostavi komentar