Promotivna cena kvadrata u “Belvilu” od 1.600 evra

Promotivna akcija tokom se kvadrat trosobnog stana u naselju “Belvil” prodaje po promotivnoj ceni od 1.600 evra trajaće do 11. jula. Za dvosoban stan po kvadratu treba izdvojiti 1.680, a prilikom kupovine garsonjere cena je 1.950 evra po kvadratu. Za vreme promocije svi kupci stana do 90 kvadrata dobijaju besplatno parking mesto, a preko te kvadrature gratis uz stan je mesto u podzemnoj garaži.

U sklopu naselja "Belvil" nalaze se prodavnice, saloni, lokali, garažna mesta, prilazi za lica sa invaliditetom. Igrališta za decu su napravljena od prirodnih materijala, a svi stanari imaju mogućnost rekreiranja na trim stazi.

Lokacija na kojoj je naselje takođe pruža brojne mogućnosti, jer u najbližem okruženju je reka, šoping mol "Delta siti", kao i auto put.

"U naselju postoje dva privatna vrtića, od kojih je jedno na engleskom jeziku, dom zdravlja 'Jedro', pekare, frzerski i kozmetičarski saloni, a izvesno je da će Grad u blizini izgraditi vrtić, školu, kao i dom za stara lica", kaže direktor prodaje stanova u naselju "Belvil" Miloš Stanojević.

On kaže da je naselje pod konstantnom brigom službe održavanja, u kojoj radi 80 ljudi, a koja brine o stanarima.

Stanovnici naselja imaju na raspolaganju čišćenje, održavanje zelenih površina, obezbeđenje, tehničko održavanje i administraciju. Ova usluga košta 0,4 evra po kvadratu stana i plaća se na mesečnom nivou.

"U naselji trenutno živi oko 2.000 ljudi, a u ponudi nam je ostalo još oko 20 odsto stanova", kaže Stanojević.

Svaka parcela ima svog domaćina, a naselje je obezbeđeno sa 50 kamera.
Kompleks "Belvil" sastoji se od 1.858 stanova, 333 lokala, 2.143 garaže, garažnih mesta i parkinga.

Pošaljite/sačuvajte link ka ovom tekstu:

7 komentara na “Promotivna cena kvadrata u “Belvilu” od 1.600 evra”

  1. mirka says:

    Zasto bih kupovala stan u BGu, koji me kosta kao dve kuce u Novoj Pazovi,jos mi i ostane kad kupim kuce…a brze dodjem iz Nove Pazove na kej ,nego taj koji zivi u Belvilu.

  2. Danijel says:

    Previse skupi stanovi u Beogradu.U okolnim mestima su mnogo jeftiniji.

  3. Beograđanin says:

    Mirka, da ti nije stalo da živiš u BGDu, ti ne bi ni komentarisala. Pa zato, pošto ne razumeš zašto, onda idi u Pazovu i ne mršti se.

  4. kuba says:

    Za te pare bolje i Mirijevo

  5. Mladen says:

    0,4 evra po kvadratu plus dete u privatan vrtić, plus održavanje garaže ako je i ona uračunata u trošak, plus ko zna šta još…
    Ceo život živim u centru Bg-a ali toliko je došlo provincijalaca sa strane da to nije normalno. Za njih su ovi stanovi, ja lepo idem na Avalu, vikendica praznih koliko hoćeš, a za razliku ću živeti od kamate u banci…

  6. ivan says:

    Kiselo grozdje, kao sto je I golf 3 bolji od golfa 5 I 6. Kakav smo mi narod…

  7. Maria says:

    Beogradjanine jadan si,namrsten i ljut sav…strasno strasno
    Ne zivim vise tu.Hvala Bogu

Ostavi komentar