Prodato preko 75% ponuđenih stanova u Beogradu na vodi

Generalni direktor kompanije Belgrade Waterfront Nikola Nedeljković kaže da je prvog dana prodato više od 75 odsto ponuđenih stanova u Beogradu na vodi.

Kompanija Belgrade Waterfront (BW) danas je započela prodaju stanova kule A kompleksa, u okviru projekta Beograd na vodi.

U ponudi su stanovi od jednosobnih do četvorosobnih, sa pogledom na reku Savu, a dve kule sa po dvadeset spratova, koje su trenutno u izgradnji, nalaze se na odličnoj lokaciji u okviru jednog od najvažnijih projekata u Beogradu.

Svi stanovi će biti vrhunskog kvaliteta i završne obrade sa velikim terasama, direktnim pristupom na savsku promenadu i restorane, saopštila je kompanija, uz podsećanje da se prodaja stanova odvija po principu registracije zainteresovanih za kupovinu.

Budući stanari biće u prilici, kako je navedeno, da koriste niz ekskluzivnih pogodnosti uključujući i zatvoreni bazen, deo za jogu i odmor, moderan fitnes centar, igralište za decu, krovne vrtove i prostrane terase namenjene raznovrsnim aktivnostima.

„Ovo predstavlja ključnu prekretnicu u razvoju projekta. Veliki broj kupaca je iz Srbije, a za njima sledi dijaspora. Fantastičan odziv i veliko poverenje koje su današnji kupci stanova ukazali Belgrade Waterfrontu označava svetlu budućnost za naš projekat“, rekao je Nedeljković.

Belgrade Waterfront čine komercijalni centri, hoteli, obrazovne institucije, zdravstvene službe kao i dva kilometra dugo šetalište i parkovi sa nizom atraktivnih zabavnih sadržaja.

Kvart će, kako je saopšteno, imati i kulturnu četvrt i istorijski trg, što će dodatno doprineti razvoju Beograda kao centra kulture i umetnosti.

Belgrade Waterfront predstavlja moderno gradsko jezgro, na površini od oko milion kvadratnih metara, sa ukupnom gradjevinskom površinom od 1,8 miliona kvadratnih metara.

Pošaljite/sačuvajte link ka ovom tekstu:

Ostavi komentar