Prodat luksuzni hotel Admiral u Budvi

Beogradski biznismen Nenad Đorđević je potvrdio podgoričkim Vijestima da je prodao luksuzni hotel Admiral u Budvi.

On nije želeo da kaže kome je prodao hotel, ali je kazao da ima još nekretnina u Crnoj Gori. Iako se u Budvi spekuliše da je od prodaje hotela Đorđević inkasirao više od deset miliona evra, kao i da iza kompanije koja ga je kupila stoje crnogorski biznismeni, tu informaciju niko nije mogao da potvrdi.

List navodi da je ova odluka u skladu sa njegovom dugo najavljivanom namerom da povuče kapital iz Crne Gore, podsećajući da je Đorđević ranije već prodao zgradu Jugoslovenskog rečnog brodarstva, a potom imovinu na ostrvu Sveti Nikola.

Đorđević je dospao u centar medijske pažnje kada je odlučio da proda sedam hektara na ostrvu Sveti Nikola, za više od 20 miliona evra. Iako je demantovao da je deo popularnih Havaja prodao Stanku Subotiću-Canetu, u javnosti se kao vlasnik najvećeg crnogorskog ostrva uveliko pominje ime tog biznismena.

Zgradu Jugoslovenskog rečnog brodarstva je kupio vlasnik podgoričke kompanije „Vektra" Dragan Brković, plativši za nju i zemljišnu parcelu tri miliona evra.

Admiral je prvi hotel na crnogorskom primorju koji je dobio pet zvezdica i već deset godina od kada je izgrađen nosi epitet najluksuznijeg.

Pošaljite/sačuvajte link ka ovom tekstu:

Ostavi komentar