Kompleks „Stari Mlin“ – radovi pri kraju

Polako ali sigurno, rekonstrukcija i dogradnja kompleksa „Stari Mlin“ privodi se kraju. U prethodnom periodu praktično su završeni skoro svi radovi na unutrašnjosti zgrada, dok je najviše preostalo da se uradi na zgradi mlina i njenom enterijeru.

Poslovni objekat u okviru kompleksa je najdalje odmakao, unutrašnjost je velikim delom završena, lifotvi rade, a nedavno su montirana i roto-vrata na ulazu u zgradu. Preostalo je da se završe manji delovi fasade, holovi i garaža. Na dograđenom delu hotela stanje je slično kao i na poslovnom objektu, sa finim radovima na unutrašnjosti soba i preostalim radovima na donjim etažama objekta.

Stara zgrada mlina je ona koja je trenutno u fokusu, pošto se tu izvode radovi i na spoljašnjosti i na unutrašnjosti objekta. Spolja se zidovi oblažu kamenom vunom, dok se unutra montiraju dekorativni elementi enterijera, postavljaju instalacije i stolarija. Bilo je tu jako zanimljivih detalja, ali nam nije dozvoljeno da u ovom trenutku objavimo fotografije unutrašnjosti.

Na krovu su takođe završeni radovi na pokrivci, a lep primer su ravno sečeni crepovi kao rekonstruktivni detalj. Postavljena je i lanterna na krovu po uzoru na originalni mlin, samo je sada to alumunijumsko-staklena konstrukcija koja će davati prirodno svetlo budućem Executive Lounge-u.

Završetak radova i otvaranje se očekuje početkom septembra ove godine, dok se svečano otvaranje očekuje u oktobru.

Pošaljite/sačuvajte link ka ovom tekstu:

Ostavi komentar