Gradi se novo naselje na Zvezdari

Nedavno je počela izgradnja stambenog projekta na Zvezdari, pozicioniranog između okretnice tramvaja u Ustaničkoj i kula Istočne kapije Beograda. U četvrti koja ima odličnu poziciju, u neposrednoj blizini čvorista gradskog javnog transporta, gradi se stambeni kompleks „East Side” sa 347 stanova u 6 lamela.

Gradi se novo naselje na Zvezdari-2310

foto: Beobuild

Parcela oivičena ulicama Živka Davidovića i Mirka Sandića direktno je povezana sa Bulevarom kralja Aleksandra i Ustaničkom ulicom, što kvartu omogućava odlične veze sa ostalim delovima grada. Novi projekat na Zvezdari izdvaja se kvalitetom ponude, kao dobar primer u arhitektonskom oblikovanju i standardima funkcionalnosti. Gradnja koja je počela ove jeseni biće realizovana u dve faze, sa rokom za završetak druge faze tokom juna 2020.

Ukupna bruto površina kompleksa „East Side” iznosi gotovo 34.000m² podeljenih u šest lamela (od 2Po+Pr+4+Ps do Po+NPr+VPr+5+Ps). Građevinski radovi su fazni, ali se dobrim delom poklapaju, tako da neće biti pauze između faza. Prvu fazu čine tri lamele (A, B i C) čije useljenje je planirano za januar 2020, da bi oko šest meseci kasnije bile useljene i preostale tri lamele (D, E i F) iz druge faze. U ponudi je čak 20 različitih tipova jedinica, sa strukturama od jednosobnih do petosobnih penthouse apartmana. Ispod objekta planirana je velika podzemna garaža sa 351 parking mestom, a u okviru parcele biće dostupan i zatvoren park samo za stanare ovog kompleksa. Kolski pristup garaži biće omogućen iz Ulice Živka Davidovića.

Pošaljite/sačuvajte link ka ovom tekstu:

Ostavi komentar