Dupleks u Tivtu za milion i po evra

Prodaja prvog rezidencijalnog objekta u naselju koje niče oko marine Porto Montenegro u Tivtu prevazišla je sva očekivanja, obzirom da je najskuplji dupleks sa četiri spavaće sobe prodat za 1.500.000 evra, smatra rukovodstvo firme.

Vlasnici su bogataši, mahom iz Velike Britanije, koji su letos dobili ključeve svojih luksuznih apartmana.

U toku je prodaja nekoliko preostalih apartmana u kompleksima "Ozana" i "Zeta". Kompleks "Ozana" ima 23 apartmana, a "Zeta" 22, a najskuplji stan u ovim zgradama, na kojima je završena "siva gradnja", košta oko 1.800.000 evra. Vlasnici će ključeve od apartmana moći da preuzmu u junu, do kada će biti završena fasada i unutrašnjost objekata.

Započeti su i pripremni radovi na četvrtoj zgradi "Milena", koja će biti najmanja u kompleksu, sa svega devet apartmana, od kojih je polovina već rezervisana.

Portparol "Adriatik marinasa" Maja Vujašković najavila je da će uskoro početi pripremni radovi na petom objektu, na parceli koju Tivćani zovu "Mali mandrać".

"Ta zgrada će, sa oko 40 stambenih jedinica, biti najveća. Cene rastu, kupci koji su kupovali na samom početku, imali su i najpovoljnije cene. U "Zeti" i "Ozani" prosečna cena metra kvadratnog bila je oko 6.000 evra, a za naredna dva objekta cene će porasti za nekih 10 do 15 odsto", rekla je Vujaškovićeva za podgoričke "Vijesti".

Vujaškovićeva napominje da kupci, pre nego što se odluče za kupovinu stana, obično dođu da vide kako sve to izgleda.

"To sad ide mnogo lakše, jer imamo jedan završen objekat, tako da mogu da vide specifikacije i kvalitet apartmana", navela je Vujaškovićeva.

Pošaljite/sačuvajte link ka ovom tekstu:

Ostavi komentar